Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте, тук задавам едно супер тъпо въпросче..може да изтриете темата след това, защото е наистина доста глупава:
Та въпроса ми е следния:
Ползвам 3G мрежата само когато имам нужда.. 1-2 на ден, защото през останалото време съм в движение или на места където има WiFi... Повечето ми приятели който ползват iPhone и Други телефони от този клас, са постоянно в 3G мрежа не я спират. но Глобул нямат особенно добро покритие в 3G често сигнала е слаб и при разговор прекъсва... та затова ползвам 3G-то само ако ми трябва..
Въпроса ми е това, дали се отразява по някъв начин на телефона, /Включване - изключване/, на 3G. освен че батерията така издържа значително повече... отколкото в режим на постоянно включен 3G ?
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01 Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1 Modem Firmweare 05.16.05 Globul
Това е добре! Супер!
Защото като ползвах телефона с нонстоп пуснато 3G , той непрекъснато си намираше за какво да троши трафик ..
Тарифата ми е Неограничен достъп. но има лимит на максимална скорост, и много бързо заминаваше тоя лимит след това нета ми се точеше едва, едва. А и батерията ми падаше ужасно бързо..
Сега се държи доста добре! Просто ме притесняваше това спиране и пускане на 3G да не дразни нещо друго в телефона..
Но щом не е проблем Страхотно! Мерси !!
iPhone 4 Black
iOS 5.1.1
Modem firmweare 04.12.01 Iphone 3Gs - 16 GB
Black
iOS 5.1 Modem Firmweare 05.16.05 Globul
И аз ползвам глобул и също си спирам 3G по повод на това че ми прекъсват разговорите и обхвата е по слаб.
Apple iPhone 7 32Gb Black Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Точно и аз това щях да кажа.. Ако съм на открито(в големите градове разбира се) няма никакви проблеми, ама влезна ли в някоя сграда, особено по стълбища или някакви забити партери - КРАЙ ! Дори и в нас често ми се случваше да прекъсва и супер неудобно. Приятелите ме бъзикат, че съм си взел телефон за 1000лв и пак не работи ... От новия ъпдейт - 2G и нямам никакви проблеми. А като ми трябва нета пускам 3G-то !