Въпрос за слушалки на Iphone 4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
potihobrat

Въпрос за слушалки на Iphone 4

Мнение от potihobrat »

Пичове имам Iphone 4 и съм с оригиналните слушалки, но не са ми удобни на ушите и после ме болят. Пробвах с едни слушалки на Nokia, които са тип: тапи, но се появява някакъв странен звук все едно песента е развалена и не стават за слушане а слушалките свирят идеално на никията няма как да е от тях. Въпроса ми е дали има вероятност Iphone да е кодиран да работи само със оригиналните слушалки или просто трябва да си купя обикновени слушалки да не са от мобилен телефон ?
victor11

Re: Въпрос за слушалки на Iphone 4

Мнение от victor11 »

Напротив, от слушалките е - неподходящият импеданс води до несъгласуваност и изкривяване на звука, а при по-продължителна употреба ще ги повреди. Търси такива с импеданс максимум 32 ома. Оригиналните са ~24, а най-качествените - ~16 ома.
potihobrat

Мнение от potihobrat »

Ок колега значи най-добре 16 и не повече от 32 мерси много за информацията .
didov3

Мнение от didov3 »

Доколкото знам слушалките на Nokia 3.5 мм не са съвместими с Iphone както и други телефони с такава букса
Ugn_ws

Мнение от Ugn_ws »

Това е заради самия жак,ако сложиш обикновени слушалки (без микрофон) ще е ок, но тези от нокия не дават контакт където трябва ;)
iPhone 5 16GB white/ iOS 7 Beta 1/ ФЗ M-tel
iPad 1st Gen 32GB/ iOS 5.0.1 Sn0wbreeze/ Corona untethered
Публикувай отговор