CoPilol или навигация за кола

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
RoliS

CoPilol или навигация за кола

Мнение от RoliS »

Здравейте,трябва спешно да пътувам с кола до Дюселдорф,поради фин. криза /при мен/ продадох Андроид устройствата си/там имах навигации/ и останах само с iPhone 4s. Трябва ми офлаин навигация,инсталирах CoPilot с карта /безплатна/за източна европа а за западна трябва да платя около 27 евро. Чудя се,въпросния CoPilot работи ли ОФЛАИН и дали да си купя от Технополис, евтино устроиство са същите пари?! Моля, спешно ми трябва съвет! Не желая да ползвам китайски програми за сваляне на приложения без джейлбрейк, пробвах и цял ден си чистя компютъра.
iPhone 4S
velislav

Re: CoPilol или навигация за кола

Мнение от velislav »

Колега можеш да си инсталираш Sigic навигация. Има я в app store и е безплатна за една седмица, след като изтечат седем дни ти изчезва turn by turn навигацията. Ако имаш wifi след седем дни триеш апликацията и пак я теглиш и пак имаш седмица безплатно ползване.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Вземай CoPilot. За мен това е софтуерът за навигация, който най-много харесвам (пробвал съм всичките навигации докато бях с джейлнат телефон). Затова съм си купил КоПилот Премиум Европа (въпреки че преди това си бях купил и ъпгрейда за търн-бай-търн, на американската фрий версия - КоПилот Лайв) и си го ползвам редовно. Работи супер, ъпдейтва се редовно, софтуерът, картите, спикдкамери... всичко е 6. B-)
НО... според мен - недей твърдо да разчиташ за постоянно все на айФон-а за навигация: дребен екран и лапа ужасно бързо батерията като се ползва за навигация (е, може да го зареждаш в колата, но все пак...). За мен отделна навигация е доста по-удобна. Затова имам и отделна iGo навигация и когато ми трябва навигация за повече време, предпочитам нея пред айФон-а. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
RoliS

Мнение от RoliS »

От опит знам,че добра карта върши идеална работа извън града,но в непознат град със 6 реда коли ,една офлайн навигация /дори и на малък екран/ помага много. Благодаря за съветите!
iPhone 4S
Аватар
RoliS

Мнение от RoliS »

Моля, някой разбиращ да ми обясни следната ситуация:
Инсталитах GoPilot,разреши ми да изтегля картите за BALKANS,като за картата Западна европа ми искаше около 27 евро./в дебитната си карта нямам нито лев/. След ден, срещу иместо Западна европа се появи- ЕВРОПА- с закльчена/няма теглене/,препращашеме да тегля карта Западна европа за над 30 и няколко евро. Тая вечер си спрях Геолокацията от телефона,промяна при CoPilot нямаше,но когато си вкльчих отново Геолокацията и отидох просто за проба в програмата линка за ЕВРОПА не бе закльчен и аз започнах без проблем да тегля 2,4 GB карти. Как стана това,и без да имам пари в дебитната си карта?! Малко сложно стана за разбиране,но се надявам някой да вдене какво е станало и да ми обясни.

ПП: Няма нужда от обяснение,свали 2.2 /вместо 2.4/GB,даде грешка и край.
Последно промяна от RoliS на 13 Сеп 2013, 22:49, променено общо 1 път.
iPhone 4S
Аватар
m0v3mp3

Мнение от m0v3mp3 »

Джейл и NAVIGON чиста работа ;)
Аватар
RoliS

Мнение от RoliS »

Джейл на iPhone 4S/6.1.3 ?
iPhone 4S
codename47

Мнение от codename47 »

тази безплатна е много добра: https://itunes.apple.com/us/app/mapswit ... 83278?mt=8 , може да я инсталираш за резервна.
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Публикувай отговор