Грешка 1669 ?!
Грешка 1669 ?!
Здравейте,
От вчера нещо ми се скапа 5-цата. Ъпдейтнах от айОС 6 на новият айОС 7 и ми дава грешка 1669 и не мога да направя нищо. Вкарва ме в омагьосан кръг и не мога да ъпдейтна или ресторна софтуера.
Някакви съвети? Някой с подобен проблем?
От вчера нещо ми се скапа 5-цата. Ъпдейтнах от айОС 6 на новият айОС 7 и ми дава грешка 1669 и не мога да направя нищо. Вкарва ме в омагьосан кръг и не мога да ъпдейтна или ресторна софтуера.
Някакви съвети? Някой с подобен проблем?
iPhone 5 16GB (MTel) iOS 8+
iPad 4 32GB WiFi (White) iOS 8+
Re: Грешка 1669 ?!
Имаш проблем с дъното, обикновенно го причинява влязла влага или е дефектирал компасът(оттам 1669). Ако нямаш гаранция, можеш да ни посетиш, линкът е в профила ми.
"Мисля-значи съществувам"
Това значи ли, че ако проблема е във влагата и се подсуши или по какъвто и да е начин се премахне влагата ще се оправи?
И защо не ми е дало тази грешка преди ами точно при ъпгрейда?
И защо не ми е дало тази грешка преди ами точно при ъпгрейда?
Новият тюнс и iOS7 правят доста по - подробна диагностика преди да качат фърмуера. Логично(от гледна точка на Епъл) е, да няма компромисно работещо устройство, а 100%. В тази логика влиза и схемата с платената замяна, ако си извън гаранция. 
П.П. Ако мислиш да го дрънкаш в ориз, няма да върже. Оризът попива незначителна част от влагата във въздуха, а там където няма движение на въздух, няма да отстрани нищо, както се сещаш. Под чиповете имам предвид.

П.П. Ако мислиш да го дрънкаш в ориз, няма да върже. Оризът попива незначителна част от влагата във въздуха, а там където няма движение на въздух, няма да отстрани нищо, както се сещаш. Под чиповете имам предвид.
"Мисля-значи съществувам"
ОК ,
Ще мина да видя тогава , какво по добро от ориза ще ми предложиш.и без това си имаме приказка с теб...
Ще мина да видя тогава , какво по добро от ориза ще ми предложиш.и без това си имаме приказка с теб...
-
Здравейте,имам същия проблем..направих всичко както е описано във интернет,изтеглих последната версия на iTunes след 6 пъти рестор и ми дава една и съща грешка 1669....някой може ли да помогне? 

- TheOriginal
Свържи се с колегата Alxx и го изпрати в Alekserviz.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Другия проблем ми е че това го пише навсякъде:
If you already have an iOS 7/7.0.2 IPSW file in your computer then Command + Alt (Mac), Control + Shift (Windows) on the “Restore Button”. It will open a box, simply locate your IPSW file and click OK.
Когато го направя,Shift + Ctrl ми изписва рестор а не ми излиза самия прозорец за iOS..
If you already have an iOS 7/7.0.2 IPSW file in your computer then Command + Alt (Mac), Control + Shift (Windows) on the “Restore Button”. It will open a box, simply locate your IPSW file and click OK.
Когато го направя,Shift + Ctrl ми изписва рестор а не ми излиза самия прозорец за iOS..
Задържаш Shift на клавиатурата и кликваш на Бутона Restore в iTunes !
-
Пак не се получава пак самия телефон зарежда до някъде и спира и пак ми излиза грешка 1669....а самия телефон не е мокрен.
Не е задължително да е мокрен. Просто дъното е дефектирало.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
И какво се прави в такъв случай..? Може ли поне някой да ме упъти каква част да търся или нов телефон или просто счупен да взема и да използвам частите ?
-
Пробвах със 7.0.1 но ми излиза грешка 3194,изтрих 2-та реда от единия файл във C:\Windows\System32\drivers\etc\...но пак ми дава грешка 3194...моля ви за помощ..
Сменяш компютъра, сменяш кабела , спираш всякви програми ползващи нет , вкарваш тел в дфу и на itunes даваш restore, стискаш палци и чакаш да мине, ако ли не трябва ремонт ....