iphone 4 се изключва ?!
- dimitar_balev
iphone 4 се изключва ?!
Здравейте. Живея в Англия само да кажа като начало, телефона съм го взимал нов от водафон.
Не беше в мен известно време, когато ми го върнаха беше ъпдейтнат до 7.0.4 и със следният проблем- телефонът забива и се изключва сам в произволни моменти. Има случаи за 10 минути 2 пъти да го направи, има и случаи с дни да няма проблеми. Под забива имам предвид, че както примерно си отворил настройки или фейсбук или каквото и да било всичко става на черти, за 1 секунда черен екран и се появява ябълката. За да стартира нормално телефона трябва да задържиш хоум+пауър бутона...
В момента му правя чист рестор+ъпдейт на 7.1, дано да помогне, ако имате предположения или предложения ще съм благодарен да ги споделите.
Не беше в мен известно време, когато ми го върнаха беше ъпдейтнат до 7.0.4 и със следният проблем- телефонът забива и се изключва сам в произволни моменти. Има случаи за 10 минути 2 пъти да го направи, има и случаи с дни да няма проблеми. Под забива имам предвид, че както примерно си отворил настройки или фейсбук или каквото и да било всичко става на черти, за 1 секунда черен екран и се появява ябълката. За да стартира нормално телефона трябва да задържиш хоум+пауър бутона...
В момента му правя чист рестор+ъпдейт на 7.1, дано да помогне, ако имате предположения или предложения ще съм благодарен да ги споделите.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
- dimitar_balev
Re: iphone 4 се изключва ?!
Телефона стои на restoring iphone software от почти 1 час... страх ме е да го изключа, да не прецакам повече работата, понеже ми се е случвало веднъж като прекъснах ъпдейта на 4с-а... помагайте момци 
ЕДИТ:
разкачих го, пробвах наново, заби на абсолютно същото място. Изписва грешка 14 като след смяна на портове и кабели промяна няма... помощ...
ЕДИТ 2:
успях да го ресторна, ъпдейтна се но първоначалния проблем със забиването все още е налице...
зададох го set as new не съм връщал пакъп, но пак забива... вече се замислям да не е хардуерен проблем

ЕДИТ:
разкачих го, пробвах наново, заби на абсолютно същото място. Изписва грешка 14 като след смяна на портове и кабели промяна няма... помощ...
ЕДИТ 2:
успях да го ресторна, ъпдейтна се но първоначалния проблем със забиването все още е налице...
зададох го set as new не съм връщал пакъп, но пак забива... вече се замислям да не е хардуерен проблем

- TheOriginal
Виж във Settings -> General -> About -> Diagnostigs and Usage да не записва panic.crash?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Вероятно е мокрен. Давай го на майстор, не го мъчи да не го довършиш.
"Мисля-значи съществувам"
- dimitar_balev
Честно казано тука са едни измислени майстори, аз поне не знам за качествен сервиз, а в ейпъл стор немога да ида, защото му изтече гаранцията преди един месец... Майстора е краен вариант наистина. Ако имате съвет какво мога да направя аз ще съм благодарен да споделите (г/д имам идея за нещата).
Колкото до предишния коментар, ето какво има в diagnostics and usage:

въпросният panic.crash май го няма...
Благодаря много и на двамата.
Колкото до предишния коментар, ето какво има в diagnostics and usage:

въпросният panic.crash май го няма...
Благодаря много и на двамата.
- TheOriginal
Най - добре направи каквото Alxx ти каза, можеш да го пратиш в "АЛЕКСЕРВИЗ" по Еконт. Може да си сигурен, че може би ще го оправят 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- dimitar_balev
Както писах по-горе не живея в България колега, така че ще се радвам на помощ от разстояние...
Благодаря

- dimitar_balev
Ами май се оправих затова ще пиша, може да е полезно за някой. Поръчах нова батерия за телефона, отворих го, почистих връзката и свързах новата батерия. От 2 дни няма проблем. Не знам от почистването на конектора или от новата батерия, но проблема е отстранен.