Проблем с дислпея на 5 S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
margit

Проблем с дислпея на 5 S

Мнение от margit »

Здравейте,
изпуснах го вчера и по законите на Мърфи не беше в калъфче точно в този момент. И в момента по цялото продължение на диспеля има едни розови черти :( Не е счупено стъклото, ами по-скоро ми се струва, че някъде вътре не прави добър контакт. Когато го отключа всичко е нормално и след секунди всичкo става на тея гадни розови черти и всичко изглежда някак по-обикновенно (и шрифта и иконите). Когато направя обаче screenshot не се виждат и всичко изглежда нормално на снимката.
Предполагам, че в Istyle ще се направят на „готини“ и ще ме накарат да платя един куп пари, за да ми дадат нов и дори няма да се опитат да го оправят, въпреки, че когато го купих и камерата се оказа дефектна не смениха телефона, а смениха само камерата.
Има ли някой идея дали, ако се отвори и наместят вътре жичките (моля не ме съдете за глупавото обяснение, ама нищо не разбирам ) ще се оправи или трябва да се смени целия дисплей :( ?
Благодаря!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем с дислпея на 5 S

Мнение от Alxx »

Ела да го прегледаме - казваме какво е и си преценяваш изнася ли ти. 0879883303
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор