Има ли смисъл да си сменям 5-цата за 5C(це)

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
TheOriginal

Има ли смисъл да си сменям 5-цата за 5C(це)

Мнение от TheOriginal »

Вчера видях на живо 5С и се влюбих в него, та въпроса ми е има ли смисъл да си сменям 5-цата със 5С или да си стоя с 5?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
speeder

Re: Има ли смисъл да си сменям 5-цата за 5C(це)

Мнение от speeder »

TheOriginal написа:Вчера видях на живо 5С и се влюбих в него, та въпроса ми е има ли смисъл да си сменям 5-цата със 5С или да си стоя с 5?
Между двата хардуера няма никаква разлика. Само външния вид е различен.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Torev

Мнение от Torev »

По - добре си вземи кейс, с цвета който си видал и пак ще се получи същото .
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Чистата 5-ца е по-добра. Дори прогнозирам че след време цената и за втора ръка ще е по-висока от тази на Ц-етката. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

аз понеже съм имал и двата, мнението ми е малко по-различно. дизайнът на iPhone 5 ми харесва повече, но това е въпрос на вкус. 5ц обаче има две други предимства - по-добра предна камера (което е по-скоро на хартия, аз осезаема разлика не виждам) и малко по-добра батерия (тук вече разликата се усеща, наистина. не е огромна, но я има). общо взето петица с различен гръб и подобрена батерия. само дето като почнеш да усилваш или намаляваш звука по щракането на копчетата се усеща, че е "чийп". :) също е малко по-дебел, малко по-тежък. :) но пък го няма проблема с лайсната - не се дере лесно. също драскотините по задния гръб не личат много. друго - вероятно повечето няма да се съгласят с мен, но пък аз усещам лека разлика в производителността. има програмки, които понацепваха на айфон 5, е, при 5ц също понацепват, но видимо по-малко. става дума за един и същ софтуер. друго, което съм забелязал е, че при петицата нямам спомен за този проблем, но с 5ц имам - когато светкавицата работи телефонът се загрява леко на мястото й. ако си сложиш пръста за да си премериш пулса пък направо почва леко да ти пари. :)) все пак не трябва и да забравяме, обаче, че става дума за една година по-нов телефон - това касае предимно живота на батерията. за друго не мога да се сетя в момента, имат си своите различия, ама да смениш единия с другия е глупаво. ако прогнозата на момчето над мен се окаже правилна и 5ц стане по-евтин на старо, аз бих препоръчал 5ц. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

TheOriginal написа:Има ли смисъл да си сменям 5-цата за 5C(це)?
Не. (по-горе са казали защо)
Вземи си калъфче ако толкова искаш да смениш цвета. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Публикувай отговор