Смяна Logic Board Iphone 4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Sirius

Смяна Logic Board Iphone 4

Мнение от Sirius »

Ще помоля да не се отнасяте като малумник с мене като за начало. :) Счупи ми се конектора на батерията и ми го запоиха но не много добре и трябва постоянно да го държа натиснат за да работи телефона, намерих си евтино Logic Board и пише, че е заклучен към icloud това ясно за сега, че няма да стане. Но на IMEI пише, че Find my Iphone е изключен има ли някаква вероятност да го подкарам тоя Logic Board защото си ми е запазен на вид телефона или да ходя при някой друг майстор жичкаджия да го мъчим на ново да запояваме? https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/i ... MNQRF.huge А от тези контролни точки (май така ги нарече жичкаджията) е пуснал мостове защото направо с фолиото се беше разлепило. :)
Аватар
gorgior

Re: Смяна Logic Board Iphone 4

Мнение от gorgior »

Потърси си по-добър сервиз и виж какво ще ти кажат там. Това с лоджикборд-а не е решение.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Sirius

Re: Смяна Logic Board Iphone 4

Мнение от Sirius »

Запоихме го конектора но сега телефона както си работи и се изключва, не иска да се зарежда и не пази настройки.. Някакви идеи колеги?
:)
Публикувай отговор