3-ти 4S пак с бъг
3-ти 4S пак с бъг
Телефона е 4s първия го смениха за проблем със звука при видеоклиповете,втория за проблем с обхвата сега съм с 3ти и ми се наложи да направя клип и изненада - пак покъртително качество,на лаптопа не се чува нищо на телефона съвсем малко пращене.Какво да правя?имам още 2 месеца гаранция пак ли да го давам...или да сезирам КЗП?вярно ли е,че ако 3 пъти ти върнат нещо гаранционно с бъг трябва да ти изплатят цялата сума(по новините го гледах преди няколко месеца??)
- TheOriginal
Re: 3-ти 4S пак с бъг
Да, ще ти изплатят ... ама ако ти оставаха две години гаранция а ти имаш два месеца.
Отивай и го давай да ти го сменят докато не е късно.
Отивай и го давай да ти го сменят докато не е късно.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
ясно...и сега чувам нещо глобул прекратили отношенията си с ейпъл,да не кажат сега и сервиз нямаме ще им..номерата
- TheOriginal
Мойта петица 2 път я сменят след като не продават iPhone. Отивай.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Съветвам те да прочетеш ЗЗП. Там пише точно това което казваш по - горе. Проблемът само е, че ако стигнете до съд/кзп, ти ще трябва да доказваш, че вината не е твоя, а на производителя/търговеца. Иначе е така: при 3 повреди,имаш право на претенция за разваляне на сделката и парите обратно.
TheOriginal, моля те, престани да блестиш с незнание.
"Мисля-значи съществувам"
би ли ми дал члена/точката с която трябва да се запозная и утре да им звънна.мерси предварителноAlxx написа:Съветвам те да прочетеш ЗЗП. Там пише точно това което казваш по - горе. Проблемът само е, че ако стигнете до съд/кзп, ти ще трябва да доказваш, че вината не е твоя, а на производителя/търговеца. Иначе е така: при 3 повреди,имаш право на претенция за разваляне на сделката и парите обратно.
http://kzp.bg Търси Закон за защита на потребителя, раздел "Гаранционно обслужване".
Говорих с КЗП,вярно в това,но е за 3 смени т.е 4-тия ти гаранционен телефон(или квото и да е),казаха ми да го дам и да проверя веднага за бъгове,ако има пак тогава да им звънна и ще стане номера.сега пак 20-30 дни без телефон.....
-
Това със звука при видеклип ми е много познато,сигурен ли си че не запушваш горния микрофон (до копчето за вкл.) докато снимаш
Имал съм 14 iPhone до сега и 7 iPod touch-а и сумаси други епълски(не,не се фукам!) продукти и нито 1 дефектен,незнам какъв е тоя късмет за 3 дефектни 4s-а..
5.2.00
Имам познат, юзър от друг форум с пет заменени в Мюнхен(там живее). 4 за жълти петна и един за звук. Иначе лично аз съм имал 7 броя за лично ползване(не броя търгуваните) и имам само една дефектирала батерия, която ще ми сменят по програма.
Поне ги заменят наистина iPhone,не като при другите телефони,дефектира и...риск печели,риск губи.Гаранцията я важи,я не важи..
5.2.00
И каква е разликата от другите телефони? Ти към телефона ли имаш гаранция или към търговеца ? Така си перете ...
Най-много дефектирали айфони на мои познати са точно 4ес-ките. Да чукна на дърво при мен до сега единствено един айфон първа генерация ми е давал ядове, но сым виждал дефектирали всякакви, особено от пырвите партиди пуснати на пазара.
Най-много дефектирали айфони на мои познати са точно 4ес-ките. Да чукна на дърво при мен до сега единствено един айфон първа генерация ми е давал ядове, но сым виждал дефектирали всякакви, особено от пырвите партиди пуснати на пазара.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- The Shaman
- supporter
Пича само дето не е сложил някоя пералня SOLD в подписа 

- TheOriginal
/offtopic
Trabant 601S Sold
Trabant 601S Sold

iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
не е от това,просто звука е с покъртително качество и тва еLiquidSnake написа:Това със звука при видеклип ми е много познато,сигурен ли си че не запушваш горния микрофон (до копчето за вкл.) докато снимаш
Виж сега: глобул си смени собственика и вече не играят с Епъл. Специализиран сервиз нямат, а нямат и валиден договор за замяна на дефектни бройки и това което ти набутват е кой знае откъде. Действай в рамките на правата ти като потребител и ако пак удариш греда - опираш до искане на кинтите обратно, ако трябва със съд. Няма да ти дойдат никак зле 1к+, нали?