Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте , току що ми се появи един проблем със говорителя на телефона , не с големия ами с този който е за разговори . Проблема ми е че силно ми заглъхна звука по време на разговор , не е софтуерен проблем понеже силата на звука при високо говорител е нормална което сочи че проблема е в малкото говорителче . Причината по мои спекулации е че понеже със приятелката ми 5 минутни кратки и ясни разговори са абсолютно невъзможни и трябва да се вият дълги дълги баници всеки път , а в същото време аз работя нещо и си придържам телефона с рамо и го изпотявам доста стабилно , дали е възможно да съм го повредил по този начин ? Проблема се появи точно по време на такъв разговор и при точно тези обстоятелства . Допитвам се към вас за да разбера дали на някой друг му се е случвало и дали има някакво решение на проблема , понеже на практика телефона е почти неизползваем като телефон заради този проблем . Звука е толкова тих че почти не се чува човека от другата страна на линията дори като е на максимум увеличен звука и съм във нас на абсолютна тишина .
Благодаря предварително