Телефона дава идентичен перформънс с оригинала,параметрите са му същите,камерата му е същтата, дисплея също не е менте защото го слагах до старя с4 мини на макс браитнес вади къде къде по искряща картина. Не мисля,че телефона е менте, както и колегата спомена. Просто има някакъв хардуерен проблем, нещо е сменяно по него, дънна платка или друго.Другия вариант е тъч скрийна защото като поработи малко цъкам 5-10 минути,почва да става '''пиян'' започва джитърва да мести страницата от слайдъра нагоре-надолу,да не хваща пръста от първия път, инъче като натискам хоум бътъна да вляза в мултитаскинга няма лаг.krasifer написа:Виждал съм менте,чийто имей отговаря на истински iPhone,
закупен от китайски оператор,и беше също петица.
Много странен проблем с iphone 5
Re: Много странен проблем с iphone 5
Добре нормално ли е ментетата да имат същите параметри като оригинала. Че те тогава защо са ментета,като всичко е същото ?Torev написа:Телефона е рециклаж от Китай и да сменяна е му е паметта. Наскоро получих изгодна оферта за такъв тип телефони директно от китай, но страдат от подобен тип проблеми. Мострата която ми изпратиха с нищо не се различаваше от чисто нов телефон, доста добри рециклажи но такъв сорт проблеми не са изключени да имат.
Това не е метне, оригинален iPhone 5 си е просто е бил рециклиран (сменени са му външните части с нови и някои вътрешни за да иглежда като нов).
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Да и това е вариант,просто наистина телефона изглежда като чисто нов,няма следи по болчетата нито прах в буксите копчетата се натискат нормално... Съмнява ме рестор да помогне,но като цяло това е най-малкото което мога да направя, по принцип с рестора задължително се прави и актуализация на софтуера което малко ме дразни и не бързам да го правя.Torev написа:Това не е метне, оригинален iPhone 5 си е просто е бил рециклиран (сменени са му външните части с нови и някои вътрешни за да иглежда като нов).
Ако серийните номера си съвпадат значи ли,че нищо не е сменяно ?
Не
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Егати странната работа,честно по имеи излиза 32гб,а на телефона и в айтютнс 16.Инъче серийните номера си съвпадат....

Единственото, което ти можеш да направиш е рестор. Дали ще се оправи или не ще се види в последствие, но рано или късно ще трябва да ресторнеш. От ъпдейт на фърмуера аз не мисля, че телефона ще стане по-зле от колкото е в момента, но ти си знаеш...От мен толкова по тази тема. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Еми имам един познат с 5ца, сложил е послдната версия 9.1 и вика,че има голяма разлика от иос 8, доста по тежка е. А и телефона вече си е на годинки, това е причината поради която не искам да го обновявам. Ако го обновя и проблема остане още по-зле.gorgior написа:Единственото, което ти можеш да направиш е рестор. Дали ще се оправи или не ще се види в последствие, но рано или късно ще трябва да ресторнеш. От ъпдейт на фърмуера аз не мисля, че телефона ще стане по-зле от колкото е в момента, но ти си знаеш...От мен толкова по тази тема.
BTW: Намерих тука еидн клип където тоя показва,че уж може да рестрнеш без да обновяваш.

П.П.
Това си е жива реплика на iPhone, рециклирана в някой гараж

Какво ще рече ''подписва'' не съм никак в час с тия думи. И защо да се налага да препрограмират чипа ? Искаш да кажеш,че е реплика на оригиналния ли ?gogi71 написа:Няма как да ресторнеш към 8.4.1 не се подписва вече
Не мисля че ще можеш да качиш и 9.1 без да се наложи да ти препрограмират чипа.

Потърси във форума един потребител с никнейм Спиндер или спидер( нещо такова) и го питай него по тези въпроси. Той много обича да преразказва форума на всеки , който го мързи да ползва търсачката. Може да му задаваш всякакви тъпи въпроси. Той е твоя човек!
Извинявай, но не всички са в час с смарфоните като теб!В форума има един милион теми според теб мога ли да намеря точно това което търся ?gorgior написа:Потърси във форума един потребител с никнейм Спиндер или спидер( нещо такова) и го питай него по тези въпроси. Той много обича да преразказва форума на всеки , който го мързи да ползва търсачката. Може да му задаваш всякакви тъпи въпроси. Той е твоя човек!
Ами можеш.
Не си извинен! Трябва ли всеки път когато на някой не му се търси да му пренаписваме отново тези един милион теми? Казах ти към кого да се обърнеш.

Не си извинен! Трябва ли всеки път когато на някой не му се търси да му пренаписваме отново тези един милион теми? Казах ти към кого да се обърнеш.
Не виждам тези писания какво общо имат с темата.За разлика от някои хора нямам времето да търся дума или изречение в океан!gorgior написа:Ами можеш.![]()
Така ъпдейтването и рестора бяха успешни нямаше никакви проблеми.В близките часове ще споделя дали проблема е изчезнал. 

За съжаление проблема остана дори след рестора...