Звук при заснемане на видеоклип

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
ExiTeYeS

Звук при заснемане на видеоклип

Мнение от ExiTeYeS »

Здравейте, имам iPhone 5.
При заснемане на видеоклип с нормалния записвач на телефона не ми дава звук или ако има такъв то той се чува много тихо. Отделно при заснемане на видео клип от snapchat примерно се чува звук, но не съм сигурен от кой микрофон точно става самото записване. Имате ли идеи на какво може да се дължи това и какво мога да направя, проблемът си го имаше и на старите версии на ios.
Never give up on something you think about everyday.
kawabiker

Re: Звук при заснемане на видеоклип

Мнение от kawabiker »

От запушена дупка на мирофона https://tvvj.files.wordpress.com/2013/0 ... =630&h=354
Аватар
ExiTeYeS

Мнение от ExiTeYeS »

Преди време си спомням, че го чоплех, но нямаше ефект. Ще взема един спрей-флакон въздух под налягане утре да го продухам да видя дали ще има ефект. Иначе при запис самият звук се чува, но е едно такова много глухо-тихо.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Ако има протектор или калъф ...
Аватар
ExiTeYeS

Мнение от ExiTeYeS »

С калъф, без калъф все тази. Калъфа ми има отрязка там заедно с камерата и това не пречи по никакъв начин.
Публикувай отговор