Iphone 5C проблем

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
LuXy

Iphone 5C проблем

Мнение от LuXy »

Добър вечер! :) Първо искам да се извиня ако не съм уцелил правилното място за пускане на темата.

Преди няколко дена купихме Iphone 5c втора ръка подарък за моята съпруга по случай рождения и ден. Всичко уж си му беше наред, но в последствие забелязваме, че телефона издържа максимум може би 2 дена, но това му е много даже по-малко. Издържа около ден и нещо без много да се говори,бих казал, че е доста малко и около 10-15 минути използване на wifi. Днес докато е била на вън и е паднала батерията, прибра се и го включи. Появи се "ябълката" и след това се махна и така започна да си мига и така си продължи... През Itunes не го разпознава, пробвах да го ресторна като го вкарах в DFU режим, разпозна го Itunes и започна уж да тегли,изтегли се и накрая почна да изписва Extracting software... после стига до waiting for Iphone и почти веднага след това ми дава грешка 3014, след друга проба ми дава грешка 4005 с малко изчакване и ми я дава... И така направих за около 6 часа доста проби и ми дава или 3014 или 4005,разменят се при всеки опит. Направих доста опити понеже четох из нета доста неща като се опитвах да оправя тези грешки,но нищо в крайна сметка същото.. Четох и тук и пробвах при изключена защитна стена,същата работа. Обновявах Itunes до последната версия,рестартирвах лаптопа доста пъти от различни неща, които ползвах.. същото... Пропуснах да кажа, че го взехме с последната версия 9.2.1. Кабела, с който пробвах е оригинален,адаптера също. Пробвах и с друг кабел,пак не става. Ако нещо съм пропуснал, моля да ме извините ще го добавя ако трябва.
Аватар
Alxx
supporter

Re: Iphone 5C проблем

Мнение от Alxx »

На първо четене батерията е за коша и ти трябва по-читав нет при рестора. Или поне изключи скайп, преди да ресторваш.
"Мисля-значи съществувам"
LuXy

Мнение от LuXy »

Alxx написа:На първо четене батерията е за коша и ти трябва по-читав нет при рестора. Или поне изключи скайп, преди да ресторваш.
Скайп и други неща са изключени при доста от пробите,същата работа.. А за интернета не знам къде бъгва, иначе дори и не ми насича при ползване или пък при теглене на нещо, не знам къде при него може да идва проблема.
Аватар
speeder

Мнение от speeder »

Опитай да направиш рестора на друг компютър! Просто, за да изключиш и този вариант. Иначе и на чисто нов 5С не очаквай батерията да издържи повече от два дни.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
LuXy

Мнение от LuXy »

speeder написа:Опитай да направиш рестора на друг компютър! Просто, за да изключиш и този вариант. Иначе и на чисто нов 5С не очаквай батерията да издържи повече от два дни.
Да,видях го и това като вариант,но нямах възможност в момента да изпробвам и това. Днес вечерта ще изпробвам на други 2 лаптопа и на друг интернет, но все пак си мисля, че няма да помогне това. Ще пиша когато направя опит.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

3014 e от запушен порт 80, т.е. нет. 4005 е батерия или проблем със захранването.
Torev

Мнение от Torev »

според мен с тази батерия няма да можеш да го направиш restore
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Телефонът е чук, просто някой си беше оставил ръцете по него ;)
Публикувай отговор