Подмяна на телефон

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
barry

Подмяна на телефон

Мнение от barry »

Здравейте,прочетох темата относно проблема с изключването при батерия 30% при iPhone 6s,аз имам същия проблем когато отворя камерата си доста изкчаквам преди да се включи.Та,вече се замислям дали да не го занеса в Криейтив центъра.Въпроса ми е : с нови запечатани телефони ли ги подменят(съотвено същите GB,color ,etc) и могат ли да ми го подменят например с ... iPhone7 ? (защото съм чувал за случай в който 5-ца е заменяна с 6-ца,но не съм сигурен)
Благодаря предварително!
Lucius

Re: Подмяна на телефон

Мнение от Lucius »

=)) and
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Аватар
alexsoon

Re: Подмяна на телефон

Мнение от alexsoon »

barry написа:Здравейте,прочетох темата относно проблема с изключването при батерия 30% при iPhone 6s,аз имам същия проблем когато отворя камерата си доста изкчаквам преди да се включи.Та,вече се замислям дали да не го занеса в Криейтив центъра.Въпроса ми е : с нови запечатани телефони ли ги подменят(съотвено същите GB,color ,etc) и могат ли да ми го подменят например с ... iPhone7 ? (защото съм чувал за случай в който 5-ца е заменяна с 6-ца,но не съм сигурен)
Благодаря предварително!
1. - Не разбрах имаш ли проблем с изключването при 30% или имаш проблем само с камерата? Ако е само с камерата няма да ти го заменят тъй като сега излезе фикс ъпдейт 10.1 !
2. - Не само телефона ти заменят същия цвят, ГБ !
3. - Не, няма да ти го заменят със 7 !
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор