Проблем при връщане от iOS 11 Beta към iOS 10.3.2
-
Проблем при връщане от iOS 11 Beta към iOS 10.3.2
Колеги, вероятно всеки е пробвал бета-софтуер на Apple. По най-легалния начин си инсталирах в понеделник новата iOS 11 Public Beta 2 на моя iPhone 6s. Имам бета-профил. Поради това, че батерията се изтощаваше малко по-бързо, реших снощи да се върна към iOS 10.3.2. Изтрих бета-юзъра, спрях Find my phone и рестартирах задържайки старт и хоум-бутоните. Правил съм го много пъти - recovery mode през iTunes. Никога не съм имал проблем, но снощи след като започне възстановяването уж процеса завършва и при рестарта на телефона ми излиза съобщение, че не е успешно и трябва или да се ъпдейтне софтуера, или да се ресторне отново. Сигурно го правих 10 пъти. Всеки път процесът стартира нормално, появява се логото на Apple, пълни се хоризонталната линия, процеса приключва видимо успешно и след рестарта, отново телефона стои в режим Recovery! Моля за помощ!
Re: Проблем при връщане от iOS 11 Beta към iOS 10.3.2
От бета 2 или публичната което е едно и също, се слиза на 10.3.2 само чрез инсталиция на 10.3.3 бета и после отново рестор на 10.3.2.
-
Да, усетих се още сутринта, малко след като писах поста, но чак сега имам време да го споделя! Точно така става, както е описал shopkin!
Зравейте може ли линк за 10.3.3 бета благодаря!
Намираш си модела: https://ipsw.me/otas и гледаш накрая да пише 10.3.3 (трябва ти тези по 1.8GB).jaydee написа:Зравейте може ли линк за 10.3.3 бета благодаря!
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм