Проблем при зареждане на Iphone 6S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
LuXy

Проблем при зареждане на Iphone 6S

Мнение от LuXy »

Добър вечер! Преди около 3 часа пуснах тема за проблем със зареждане на телефона ми. Темата ми беше изтрита, не знам каква е била причината,явно има някъде проблем просто ми кажете за да го оправя. Ако има подобна тема или друг проблем, моля да ме извините. От известно време насам имам проблем със зареждането на тела. За да започне да се зарежда изисква ужасно много усилия и време. Имам оригинален кабел и адаптер,изпробвах и на сестрата пак същото. Почистих мястото за зареждане на тела,пробвах и в компютъра да го зареждам нямаше ефект. Всеки път когато ми се наложи да го зареждам ми отнема доста време с натиск и т.н. докато тръгне. А евентуално ще се зарежда ако стоя и го държа иначе пусна ли го веднага спира и вече в редките случаи успява да се зареди(а е ясно, че няма как да стане някой да стои да го държи). Телефона никога не е изпускан или удрян не знам как се е появил този проблем. Проблема явно е от тела,споделете какво да правя. Четох на разни места за смяна на порта за зареждане,а тук четох за чип U2 IC. Моля ви дайте идея и съвет за проблема.
Аватар
centur

Re: Проблем при зареждане на Iphone 6S

Мнение от centur »

Занеси го на ремонт в: creativecenter.bg
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
LuXy

Мнение от LuXy »

Благодаря ви за отговора, но това ли е единственото решение да го изпращам на тях понеже не съм софия? Понеже бих се пробвал и сам да го оправя ако някой знае какъв може да е проблема.
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Здравейте, почистили сте порта и отново имате проблем със зареждането.Не ви съветвам нищо повече да паравите ами го занесете в сервиз да го прегледат, не е нужно да е креатив център.И в айфон 6s чип с id U2 не съществува.
boban81

Мнение от boban81 »

Здравейте,
И аз имам сходен проблем.Като включа телефона (iPhone 6s) към зарядното не почва веднага да зарежда, а се налага да извадя зарядното от контакта и да го включа в него 1-2 пъти и тогава започва да се зарежда.Интересното е, че се получи след ъпдейта до ios 11.2.2 и сега при 11.2.5 пак го имам този проблем.
Някакви предположения на какво се дължи това?
v1111

Мнение от v1111 »

boban81 написа:Здравейте,
И аз имам сходен проблем.Като включа телефона (iPhone 6s) към зарядното не почва веднага да зарежда, а се налага да извадя зарядното от контакта и да го включа в него 1-2 пъти и тогава започва да се зарежда.Интересното е, че се получи след ъпдейта до ios 11.2.2 и сега при 11.2.5 пак го имам този проблем.
Някакви предположения на какво се дължи това?
Ако кабела не е оригиналния ще ти прави проблеми със зареждането ,айтунес и др
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

LuXy

Мнение от LuXy »

Krastanov,благодаря за отговора,за съвета и за уточнението за чипа.
fuji

Мнение от fuji »

И при мен се появи същия проблем при зареждане.Голямо наместване!След ъпдейта 11.2.2 обаче този проблем изчезна.Сега всичко е наред,но направо се чудя дали да ъпдейтвам до 11.2.5.След всеки ъпдейт едно се оправя друго се прецаква.За Iphone SE говоря.
Iphone SE Ipad Mini
Публикувай отговор