IPhone 7 Plus - папки за снимки от приложения

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
DTodorova

IPhone 7 Plus - папки за снимки от приложения

Мнение от DTodorova »

Здравейте,
имам проблем с това как приложения като Viber и Messenger да си направят автоматично отделни папки към Photos.
В самите приложения съм задала Save to Gallery , от Settings на телефона в приложенията съм отметнала на Photos -> Read and Write , но от Viber ми ги сваля директно в папка All Photos , а от други приложения даже не ми ги сваля в галерия.
Имате ли някакви идеи какво не съм направила както трябва, моля за помощ
Аватар
centur

Re: IPhone 7 Plus - папки за снимки от приложения

Мнение от centur »

Така са си от едно време още. Затова напълно изключих записването на снимки в галерията и само, когато реша да изтегля някоя необходима снимка си я запаметявам ръчно.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
DTodorova

Мнение от DTodorova »

Значи да разбирам , че няма начин за създаване на отделни папки. Пробвах се аз сама да си създам папка за съответното приложение и да местя там снимките , но тем остават и в папка All photos и в новата папка, което пак не ме урежда
Аватар
centur

Мнение от centur »

Опцията и в двете приложения е само да запазят снимките в галерията, а не да си правят подпапки и т.н.
Apple AirPods v2
Аватар
miroslavm

Мнение от miroslavm »

DTodorova написа:Значи да разбирам , че няма начин за създаване на отделни папки. Пробвах се аз сама да си създам папка за съответното приложение и да местя там снимките , но тем остават и в папка All photos и в новата папка, което пак не ме урежда
Ако беше си взела някой Хуавей или Самсунг щеше да си правиш папки и папчици,даже и с блутутУ щеше да изпращаш снимки на приятелки.И мп3-ки щеше да си слагаш за звънене.А тия скапани айфони и блутутУ не им работи даже,освен за хендсфрий. :)
Judas Be My Guide
Аватар
centur

Мнение от centur »

Можеш да изпращаш снимки/видео между 2 айфона през Bluetooth, а това, че не го знаеш не означава, че не може да се изпращат снимки/видео на други айфони.
Да не говорим за SHAREit, която може да споделя абсолютно всякакъв тип файлове между Windows, Mac, Android, iOS, Windows Mobile/Phone и т.н.
Apple AirPods v2
Аватар
miroslavm

Мнение от miroslavm »

Вярно ли бе centur..?Благодаря ти за вниманието!Ти май за сарказъм не си чувал!
Judas Be My Guide
Публикувай отговор