Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Абе не знам , но ми прави впечатление , че по форумите само теми за 4-рката...пълно е. За 3G/3Gs тук таме...почти няма. А за 2G да не говорим. За това обмислям втора ръка , от познат...ако ще е 4-рка.
А аз имам един въпрос, който може да не е много по темата, но да не пускам нова ( понеже пак е свързано с обхват, но на 3G-то ) Като приключа разговор и ми показва E, а не 3G и след това си го намира, нормално ли е? Благодаря ви за информацията предварително.
snooperchi написа:А аз имам един въпрос, който може да не е много по темата, но да не пускам нова ( понеже пак е свързано с обхват, но на 3G-то ) Като приключа разговор и ми показва E, а не 3G и след това си го намира, нормално ли е? Благодаря ви за информацията предварително.
именно тук е дефекта, много лесно губи обхват на 3G - особено като го хванеш с лявата ръка.
Правил съм тест с Samsung GALAXY S на същото място на същия оператор обхвата не пада абсурд както и да го хванеш, докато 4-ката приключва на EDGE
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
Аз съм с ФЗ към глобул ползвам го от година и от самото начало си имаше проблем с обхвата на 3G и така си го ползвам честно казано доста губи обхват,но взех да му свиквам.
nasoblg95 написа:Какво пълни глупости?!? Колко теми имаше из интернет, че със следващите модели на iPhone 4 Епъл са махнали проблема...
Официално съобщение от Apple имаше ли? Изобщо знаеш ли къде се намира антената на телефона? Ако искаш хващаме бас носиш ми чисто нов iPhone 4 и ти показвам за какво става на въпрос. Пак казвам обхвата намалява не изчезва и само при 3G мрежа!
И както да питам като се държи с дясна ръка няма проблем нали ? Също така щом пада обхвата на се държи с лява за антената като си го сложа в джоба ш пада ли обхвата ?
w12 написа:И както да питам като се държи с дясна ръка няма проблем нали ? Също така щом пада обхвата на се държи с лява за антената като си го сложа в джоба ш пада ли обхвата ?
Не разбра ли че ПРОБЛЕМ няма ...ИМА НЕДОСТАТЪК ....разбираш ли разликата между двете думи?
w12 написа:И както да питам като се държи с дясна ръка няма проблем нали ? Също така щом пада обхвата на се държи с лява за антената като си го сложа в джоба ш пада ли обхвата ?
Не разбра ли че ПРОБЛЕМ няма ...ИМА НЕДОСТАТЪК ....разбираш ли разликата между двете думи?
Много точно казано!
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey