Проблем със сензора за светлина на бял iphone 4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
imc
Обратна връзка:

Re: Проблем със сензора за светлина на бял iphone 4

Мнение от imc »

babyslava написа:Част от аутсорсинга на Apple е в южен Китай (близо до Хонг Конг).Само да отбележа за протокола, че всички световно гиганти имат производство в Китай.Така че не разбирам какво точно ви "яде"!Само човек, който е бил там би могъл да ме разбере.Освен това говоря за проблема "proximity sensor", който дори е оповестен от самия Стив Джобс и се очаква update на софтуера.Опитвам се да намеря алтернативно решение, за което Вие никак не ми помагате.

Я погледни тук че проблема е решен преди дебюта на бялата четворка http://www.9to5mac.com/63322/white-ipho ... ty-sensor/
An Apple a day keeps the doctor away
teriminator3

Мнение от teriminator3 »

Така и аз да кажа нещо,имам айфон 4 черен всичко е ок слагам го в гумения калъф правя снимка на тъмно и снимката излиза ужасна с бял фон отгоре и от долу бой на негри в тъмна нощ :) ..Махам гумения калъф и го оставяам как майка го е родила,правя снимка и о чудо снимката излиза перфекна.....това се получава от светкавицата която се отразява в ъгълчетата около камерата на калъфа,бях преди с бял калъф същата работа ,смених го с черен същата работа,та за това някой ако има проблеми с снимките вечер да си маха калъфа и тогава да снима,,възможно е този белия айфон да е исползван с калъфче когато са правени снимките на тъмно...
ALEX190

Бял iphone -проблем?

Мнение от ALEX190 »

От вчера съм собственик на бял iphone4 ФО . С поставяне на протектор на екрана веднага спря сензора за светлина /като говориш екрана не загасва/ . Пробвах с три различни протектора ефекта е един и същV без протектор работи без грешка . Някой има ли идея за какво става въпрос и има ли решение проблема?
Аватар
nino_xman

Re: Бял iphone -проблем?

Мнение от nino_xman »

ALEX190 написа:От вчера съм собственик на бял iphone4 ФО . С поставяне на протектор на екрана веднага спря сензора за светлина /като говориш екрана не загасва/ . Пробвах с три различни протектора ефекта е един и същV без протектор работи без грешка . Някой има ли идея за какво става въпрос и има ли решение проблема?
Слагаш приложението CallLock и си ОК!
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Аватар
rooibos

Мнение от rooibos »

А какво става, ако не иска да джейл брейква?
Трябва да има и друго решение. Eдва ли проблема ще е само при теб.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
acronym

Мнение от acronym »

И аз го имам тоя проблем, на черна четворка.
Махнах протектора и пак си прави чалъми.
Работи когато си поиска, ако тръгне докато човъркам телефона и се обаждам, може дискотека да си правя като го задействам и си работи. Оставя ли го да си изключи дисплея за повече от 15-ина мин. и спира да работи.
Когато не работи сензора за близост, този за осветеност също не работи.
Шантава работа. А телефона не е отварян нито веднъж.
За сега съм се насочил към рестор и 5.1 (в момента съм на 4.3.2). А после към сервиза. :(
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
axlastro

Мнение от axlastro »

Я да изкопая тази стара тема.
Iphone 5, бял ФО - при силна светлина сензора за близост се обърква и се включва екрана. Има ли оправяне и има ли смисъл да ходя в сервиз или просто да си търся някаква програма за целта.
Публикувай отговор