Нямам звук
Re: Нямам звук
И при мен не може да се влиза там,но ми работи говорителя,значи проблема не ти идва от там!
Оправих 1 iPhone(със същият проблем) като го рестор-нах...
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Мале човек, така се шашнах снощи... беше ми забил звука и не ще да излиза от висококоворителя, не можах да спа. Само си мисля сега как трябва да го оправям, и като прочетох че може да се оправи със слушалкие и пробвах и стана, супер.GVB написа:Пробвали да сложиш слушалките. Аз имах такъв проблем нещо беше забил и не пускаше звук от никъде...и като сложих слушалките после се оправи.

Здравейте приятели! И аз имам същият проблем с моят телефон.Цял ден ми показва,че съм на слушалки и мога да чувам само през тях.Телефонът е 4-ка с чип.Пробвах всичко описано,но не помогна.Моля ви помогнете.
Здравейте, налага се да вдигна малко темата, за да задам един въпрос.
Имам следният проблем със звука на телефона ми. Става въпрос за iPhone 5.
Тези дни забелязах следното -
при снимане на видео от фабричното приложение звука ми е много тих, чува се едва. Когато снимам видео чрез snapchat се чува звук идеално. Видео с предната камера има звук.
Прочетох това онова, че трябва да пробвам restore/restart и т.н само restore не съм направил.
Някой може ли да скочи с бърза идея, докато чета чуждестранните форуми за оправия?
Имам следният проблем със звука на телефона ми. Става въпрос за iPhone 5.
Тези дни забелязах следното -
при снимане на видео от фабричното приложение звука ми е много тих, чува се едва. Когато снимам видео чрез snapchat се чува звук идеално. Видео с предната камера има звук.
Прочетох това онова, че трябва да пробвам restore/restart и т.н само restore не съм направил.
Някой може ли да скочи с бърза идея, докато чета чуждестранните форуми за оправия?
Never give up on something you think about everyday.
Не знам тук ли му е мястото само да попитам iphone 6 има ли повишаващо се звънене. Менюто ми е на английски. Благодаря!
- TheOriginal
Не.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте ! Аз имах същия проблем с 4S . Изведнъж ми изчезна звука от говорителя , и скалата за усилване на звука от страничните копчета.Но когато пъхна слушалките всичко си идва на мястото.След доста ровене по форумите пробвах няколко начина за решаване на проблема:
-почистих жака на слушалките , но не се оправи
-след това четох ,че докато е със слушалки и слушаш музика да извадиш слушалките без да спираш музиката , но и така не стана
-Накрая включих телефона да се зарежда с кабела през контакта и звуците се появиха,но па след определено време изчезна
Телефона беше в гаранция и реших да го дам.Върнаха ми го като му бяха преинсталирали софтуера и сега всичко си е наред.
Четох ,че не съм първия който го получава този проблем , явно се появява някой път като дефект на този модел Iphone 4s , незнам
Надявам се да съм бил полезен

-почистих жака на слушалките , но не се оправи
-след това четох ,че докато е със слушалки и слушаш музика да извадиш слушалките без да спираш музиката , но и така не стана
-Накрая включих телефона да се зарежда с кабела през контакта и звуците се появиха,но па след определено време изчезна
Телефона беше в гаранция и реших да го дам.Върнаха ми го като му бяха преинсталирали софтуера и сега всичко си е наред.
Четох ,че не съм първия който го получава този проблем , явно се появява някой път като дефект на този модел Iphone 4s , незнам

iPhone 4S 16GB // iOS 8.3