Здравейте,
Днес видях че има ъпдейти за няколко пакета (BossPrefs,iBirthday .....) започнах да ги ъпдейтвам и по средата на ъпдейтите ми звъннаха. След като приключих с разговора отново се върна в Installer-a но заби постоя известно време бял екран (само на инсталера говоря) след което той се върна на първоначалния си екран кадето показва версия и т.н. И така и не разбрах какво стана с останалите ъпдейти инсталираха ли се не се ли инсталираха. Сега като пускам Инсталера ми виси няколко секунди без да показва нищо и чак след като изтече някакъв time out ли незнам ми показва нормалния си му екран.
Въпроса ми е: как мога да му зачистя кеша на Инсталера за да не ми виси така като се стартира. Явно ъпдейтите са се прецакали и това най-вероятно причини това забавяне при стартиране на Инсталера. Софт 1.1.4
Предварително благодаря!
Въпрос относно Installer 3.01
Въпрос относно Installer 3.01
iPhone 4S 16GB white ФЗ iOS 6.1, No jailbreak
MacBook Pro 13 mid 2010 - OS X Mountain Lion 10.8.2
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно Installer 3.01
пробва ли да рестартираш телефона !?
home/sleep едновременно и когато видиш логото на епъл (ябълката) пускаш и ДВАТА бутона
home/sleep едновременно и когато видиш логото на епъл (ябълката) пускаш и ДВАТА бутона

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Да пробвах и това, дори инсталирах и деинсталирах някой от приложенията, но проблема все още си го има.
Рестартирах го няколко пъти.
Рестартирах го няколко пъти.
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Ако ъпдейта не се е качил значи пак ще се появи в категорията за ъпдейт, след рестарт на телефона влез в installer и виж какво е полужението.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Да и аз си помислих, че пак трябва да се покажат, но не се показаха. Може и да са се инсталирали, но няма как да разбера.