Въпрос относно Installer 3.01

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
bukich

Въпрос относно Installer 3.01

Мнение от bukich »

Здравейте,

Днес видях че има ъпдейти за няколко пакета (BossPrefs,iBirthday .....) започнах да ги ъпдейтвам и по средата на ъпдейтите ми звъннаха. След като приключих с разговора отново се върна в Installer-a но заби постоя известно време бял екран (само на инсталера говоря) след което той се върна на първоначалния си екран кадето показва версия и т.н. И така и не разбрах какво стана с останалите ъпдейти инсталираха ли се не се ли инсталираха. Сега като пускам Инсталера ми виси няколко секунди без да показва нищо и чак след като изтече някакъв time out ли незнам ми показва нормалния си му екран.
Въпроса ми е: как мога да му зачистя кеша на Инсталера за да не ми виси така като се стартира. Явно ъпдейтите са се прецакали и това най-вероятно причини това забавяне при стартиране на Инсталера. Софт 1.1.4

Предварително благодаря!
iPhone 4S 16GB white ФЗ iOS 6.1, No jailbreak
MacBook Pro 13 mid 2010 - OS X Mountain Lion 10.8.2
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно Installer 3.01

Мнение от Adamov »

пробва ли да рестартираш телефона !?
home/sleep едновременно и когато видиш логото на епъл (ябълката) пускаш и ДВАТА бутона :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
bukich

Мнение от bukich »

Да пробвах и това, дори инсталирах и деинсталирах някой от приложенията, но проблема все още си го има.
Рестартирах го няколко пъти.
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

Ако ъпдейта не се е качил значи пак ще се появи в категорията за ъпдейт, след рестарт на телефона влез в installer и виж какво е полужението.
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
bukich

Мнение от bukich »

Да и аз си помислих, че пак трябва да се покажат, но не се показаха. Може и да са се инсталирали, но няма как да разбера.
Публикувай отговор