Въпрос за GPRS
Въпрос за GPRS
Здравейте,
някой има ли идея телефона дали може сам "да си поиска" от м-тел активация на GPRS, защото веяче 3-ти път се обаждам на *88 да деактивирам, а те ми казват, че на едикояси дата имало заявка за активиране :?: а клиентската парола си ч знам само аз :!:
някой има ли идея телефона дали може сам "да си поиска" от м-тел активация на GPRS, защото веяче 3-ти път се обаждам на *88 да деактивирам, а те ми казват, че на едикояси дата имало заявка за активиране :?: а клиентската парола си ч знам само аз :!:
3GS, 8GB, 4.3.3, 06.15.00
Re: Въпрос за GPRS
Аз честно казано, дори не знаех, че има GPRS телефонa :idea:
iPhone 2G 8GB v.2.2.1
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Телефона няма как да си активира сам GPRS/EDGE достъпа, ако ти е активна услугата при мобилния оператор телефона може само да си получи настройките и да се върже при заявка за достъп до информация в интернет...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
При мой приятел се получи така, че телефона не е настроен да ползва GPRS, никога неси е активирал GPRS, картата я има от месец, а е навъртял 70лв трафик.Bloody написа:Телефона няма как да си активира сам GPRS/EDGE достъпа, ако ти е активна услугата при мобилния оператор телефона може само да си получи настройките и да се върже при заявка за достъп до информация в интернет...
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
При някои планове и мобилни оператори не е необходимо да бъде активиран специално GPRS/EDGE достъпа... ако обаче се налага той да бъде активиран по някакъв начин (с SMS, през WAP или с обаждане до оператор...) то става дума за специфично дейтствие, което се извършва за конкретния мобилен оператор... няма как телефона сам да направи това.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Същата история - два пъти за две седмици се обаждам да ми го декативират. Каспър ли ми го активира ?
Лично отиваш, с това активиране по телефона и особено дезактивиране на нещо не става.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Ами явно е нещо случаващо се само при потребителите на MTel (явно има някакъв проблем, или някои не си върши както трябва работата), защото при мен с Globul не се получава... след деактивация си остава недостъпен, докато повторно не го активирам... Така или иначе не е логично телефона да може да прави активацията сам, някой с Vivatel да има подобен проблем?
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Един приятел имаше същия проблем, но отново с мтел :shock:
И при мен е същата история. Вече сигурно около 5 6 пъти съм го деактивирала и след известно време пак се появява без да съм правила никакви настройки:). И аз съм на мтел. Дори не могат да обяснят защо се получава и единственият им отговор е ако се получи пак така да се обадя на *88 за да го деактивират пак .
при посещение в офис на м-тел ми казаха, че го пускали промоционално за да може хората да се възползват, ако са в покритие :roll: само не разбрах дали това значи безплатно :!:
също ми казаха като се обадя на *88 и да кажа да го забранят, а не да го деактивират!
също ми казаха като се обадя на *88 и да кажа да го забранят, а не да го деактивират!
3GS, 8GB, 4.3.3, 06.15.00
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Ето явно къде е проблемът явно, промоционално ти го активират, за да започнеш да го ползваш без да се усетиш на дебелата тарифа за мегабайт трафик... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
дебелата тарифа за мегабайт трафик е горе-долу 2 лева за мемегабайт :o :shock: :o
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
До 19 май 2008 г. имате промоционално безплатно активирана услуга "Мтел 25 МБ сърф", като разбира се това важи за месец. Услугата беше предложена още февруари месец чрес смс. Ако някой все още не знае - тези 25 МБ са напълно безплатни, след което се начисляват байтовете по тарифата на Мтел. Попитал съм на *88 какво следва след 19-ти - отговора е: обадете се, за да ви спрем услугата, ако не ви харесва или не сте доволни. Цената след този период за 25 МБ месечно е 9,90 лв с ДДС към месечната ви сметка, ако не се обадите да я декативирате.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Мерси за пояснението, а след 25-те MB е "само" по 60 ст. на мегабайт... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Интересно е че аз си активирах това МТел сърф 25 и 1-2 дена се чудих защо нямам интернет и като се обадих и ми казаха,че е активиран само пакета а самия GPRS трябвало да се активира отделно.Та активираха ми го и нета потече ..
А някой може ли да ми каже как да разбера Iphona дали е постоянно конектнат към GPRS.
И ако е така дали тегли трафик без да сърфираш,че да не взема да се озъбя в края на месеца.
И ако е така дали тегли трафик без да сърфираш,че да не взема да се озъбя в края на месеца.

-
Ако видиш горе в статус бара иконка"Е" значи Мтел ти е бръкнал в гащите.Без да преувеличавам 6 пъти се обаждах в началото да ми спрат gprsa и секи път се праат наударени" ма той сам се е пуснал".Решението е bossprefsfutini написа:А някой може ли да ми каже как да разбера Iphona дали е постоянно конектнат към GPRS.

Лелеееееее имам такава иконка.......
Да инсталирам тая програма ли?
Да инсталирам тая програма ли?
Uninstall ти си егати пича.Много ти Благодаря.Ще почерпя.Само кажи как?
УПССС Uncivilized!!!!! Sorry
-

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Аааа така е по забавно, Uninstall 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999