Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван
Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван
Така, нов съм тук и не разбирам много
Взех айфон 3г втора ръка, уж всичко му работи. С 4,2,1 софтуер е и е jailkbrakeнат със cydia. Проблемът ми е, че когато е заключен не ми показва изобщо когато ми звъни някой или когато получавам смс. Отсреща който ми звъни му дава свободен сигнал, но при мен черен екран. Когато го отключа докато ми звънят, веднага ми показва, че ми звънят или че имам пропуснато повикване. Дано сте ме разбрали. Опитах се да го ресторна на 3.1.3 но ми вади някаква грешка. Качих отново 4ката, но проблемът си стои. Сега вече и cydia нямам даже. Някакви идеи дали е хардуерен проблем или ?

Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчина входящи повикван
Когато ресторвам 3.1.3 или 3.1.2 ми дава Iphone could not be restored. An unknown error occured (1015).
Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчита входящи повикван
Ползвай iReb, за да го вкараш в DFU: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=23530
След това ресторни с къстъм за 3G от тази тема: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 81&start=0
Не връщай бекъп след рестора и виж дали ще се оправи.
След това ресторни с къстъм за 3G от тази тема: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 81&start=0
Не връщай бекъп след рестора и виж дали ще се оправи.
не мога да го вкарам в дфу мод 

направих всичко, 3.1.3 съм вече и пак ми дава същия проблем
идеи ?

Re: Iphone 3g 16gb, когато е заключен не отчина входящи повикван
След тази грешка го изкарай от Рекъвъри с ИРЕБWolfcry написа:Когато ресторвам 3.1.3 или 3.1.2 ми дава Iphone could not be restored. An unknown error occured (1015).
http://www.youtube.com/watch?v=LUC1t11JDMA
И джейлни с редсноу 0.9.4. Капиш?
Аз се оправих с грешката, качих 3.1.3, но проблема ми остана. Просто тъпия телефон не може да излезе от sleep mode, не знам как да го обясня. Когато е заключен - нито звъни нито нищо.
Нали не си връщал бекъп?
Не, регистрирах го като нов, не съм връщал бекъп. Може би проблемът не е софтуерен ?
Два пъти го върнах към 4.2.1, направих го и на 3.1.3, ресетвах сякви сетинги всичко и не става.
Два пъти го върнах към 4.2.1, направих го и на 3.1.3, ресетвах сякви сетинги всичко и не става.
Установих още нещо. Когато свири айпода на заключен телефон, нямам проблеми. Когато е включен към компа или зарядното и е заключен, пак нямам проблеми. Тоест когато нещо го държи буден всичко е ок. Следователно проблемът е нещо от рода на ако има някакъв sleepmode в кавички, телефонът не може да се събуди при звънене. Когато има нещо включено към него и го държи буден, проблем няма.
А когато е "буден", камерата работи ли,можешли да правиш снимки?
Когато е буден всичко работи. Четох, че трябва някакъв файл да се подмени, нещо за power management беше. Ще го боря и ще пиша какво е станало.
Оправих го ! Страшно щастлив съм
Целият проблем идваше от това, че телефонът не може да излезе от sleep mode. Това е проблем в power management. Свалих iExplorer, при инсталацията иска да имате инсталирани itunes, quicktime и netframework 4.0. Връзвате телефона за компа, пускате айексплорера. Оттам влизате в \System\Library\SystemConfiguration\PowerManagement.bundle
Там com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist се ренеймва на com.apple.SystemPowerProfileDefaults и PowerMangement се ренеймва на PowerMangement.plist. Рестарт на телефона и готово!

Там com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist се ренеймва на com.apple.SystemPowerProfileDefaults и PowerMangement се ренеймва на PowerMangement.plist. Рестарт на телефона и готово!

Това от къде го видя? 

И аз така го оправих,но батерията почна да пада много бързо.И имах проблем с камерата-като натисна да снимам се рестартираше.Та го отворих,разкачих и отново закачих камерата, като внимателно почистих буксите. Ресторнах и сега всичко си работи нормално (дори и камерата) без преименуване на plist.Затова попитах за камерата.Успех на всички и весели празници!
Леле, мойто 2г е със същата симптоматика- звъни само като е на Ипод режим-даже си правих silent mp3 да го върти денонощно...Прерових нета 100 пъти и никво решение...2 месеца мъка и страдание, батерията сдаде багажа-все едно ми отрязаха ръцете
сега ще пробвам дали ще сработи...