Home бутон на 3Gs - софтуерен или хардуерен проблем?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Vladiminator

Home бутон на 3Gs - софтуерен или хардуерен проблем?

Мнение от Vladiminator »

Привет,
От ~2 години карам с един iPhone 3Gs и винаги ми е вършел перфектна работа, но от около ~4-5 месеца почна да ми дава някакви проблеми. Отначало бутона спираше да работи за някакво време, но се оправяше. Преди 2 месеца спря да работи изцяло и то изведнъж. Като цяло ok, мислех да сменям бутона, но малко по-късно почна сам да си се "цъка". Постояно ми се пуска voice command-a (=> звъни на разни хора); постоянно излиза от програми и т.н..
Понеже ми е jailbrake-нат, свалих Activator и спрях всякакви фунцкии свързани с повече от 1 цъкане на home button-a, та така спрях voice command-a. Не помага обаче, защото не съм спрял ефекта от 1 цъкане на бутона, което доста често ме изкарва от програми.
Точно заради това се зачудих дали проблема не е software-ен, и ако сменя бутона ще се оправи?
П.С. Жака също ми е в доста кофти състояние и се прецака г/д заедно с бутона. Дали може да има нещо общо?

Поздрави! :)
Аватар
dimitar_balev

Re: Home бутон на 3Gs - софтуерен или хардуерен проблем?

Мнение от dimitar_balev »

Двете неща са два различни компонента, чиято смяна не е кой знае колко скъпа.
Обърни се към сервиз обаче, може да си сигурен, че са хардуерни проблеми. Поздрави.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
Vladiminator

Мнение от Vladiminator »

Благодаря, а може ли да ми препоръчате сервиз в София? Знам за алексервиз, но не съм чувал добри отзиви за тях.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Проявявам жив интерес какви са ти лошите отзиви? Обоснови се, приеми, че събирам отзиви.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор