Проблем със Iphone 4/Качването на файлове

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Black SyM Bellamy

Проблем със Iphone 4/Качването на файлове

Мнение от Black SyM Bellamy »

Здравейте,днес реших да си сложа някоя пресен в телефона :) Направих папка (като свързах тел-а с iTunes) и в нея сложих песни (Песните бяха изтеглени на момента и си бяха в папка "Изтеглени Файлове" качих си аз 21песни :) и реших да си сложа и някой доста стари песни които ги имам от години в компютъра :) Придърпах песента в същата папка в която сложих и другите песни,НО тази песен направо 1 изхфърли като нова папка ?
Не мога да си обесня защо ?
Да не би да е защото те си имат носител и ги хвърля като отделни папки. ?
Пробвах се да ги сложа тия "СТАРИ ПЕСНИ" в папка на работния плот. И като ги придърпах........всяка една песен си прави като папка......аз искам всичко в едно,а то ми ги дели всяка песен по отделно и става голяма мешания :(
nonebasi

Re: Проблем със Iphone 4/Качването на файлове

Мнение от nonebasi »

Като искаш да са на едно място направи си плей листа и после синхронизирай така ще са на едно място всичките,аз така правя
Публикувай отговор