Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
kam3nski

Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....

Мнение от kam3nski »

Здравейте, дълго търсих за подобен проблем, но не успях да намеря нищо подобно.Предварително се извинявам, ако случайно съм я пропуснал.И ето проблема, от скоро преминах към iOS Iphone 6s версията на операционната система е 9.2(13С75) , всичко работи добре без интернета. Плачевно бавна връзка когато се свържа с Wi-Fi....направих си експеримент с другият ми телефон(Samsung Galaxy S5 Active). Пускам едно и също приложение за измерване на скорост и на двата. При Iphone-a показваше 2-3 Mbs, а на Samsunga беше около 20 Mbs.Пробвах с ресет на интернет настройките и никаква промяна. Пробвах и да изключа всякакви приложения, които видя и искат интернет и пак е бавен. Вече не знам какво да правя, четох какво ли не и навсякъде пише, че този модел е с мн добри интернет показатели, но при моя не ги виждам. Надявам се някой да знае как да се оправи това, и да не се наложи да го пращам на сервиз, че като знам колко са бързи ще има да си чакам........ Благодаря предварително!
Niko_bg

Re: Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....

Мнение от Niko_bg »

Влез в настройката за твоят домашен интернет, където пише DNS изтрий го и въведи нов 8.8.8.8 под него има бутон за запомняне. Пиши дали се е оправило.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

DNS какво общо има със скоростта?
"Мисля-значи съществувам"
kam3nski

Мнение от kam3nski »

Niko_bg написа:Влез в настройката за твоят домашен интернет, където пише DNS изтрий го и въведи нов 8.8.8.8 под него има бутон за запомняне. Пиши дали се е оправило.
Гледах снощи клипче, точно с това и го пробвах.Имаше ефект но за кратко....днес пак е същата работа!
Публикувай отговор