Проблем с notifications (IOS 10)

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Dimitar16

Проблем с notifications (IOS 10)

Мнение от Dimitar16 »

Здравейте. След ъпдейта с IOS 10, звука на известията се промени. Давам за пример Messenger. Искам да върна стария сигнал, но не знам от къде. Преди ставаше от settings - notifications, но сега нямам тази опция да сменя звука. Моля за съдействие. Благодаря предварително.
Аватар
Ivan_vylka

Re: Проблем с notifications (IOS 10)

Мнение от Ivan_vylka »

Никога не я е имало на iPhone тази опция да се сменя звука на приложения като Messenger и Viber. И при мен след ъпдейт се получи същото. Оправи се със софт рестарт, тоест задържаш Power бутона и Home бутона едновременно няколко секунди, докато се появи логото на Apple и след това би трябвало да е наред. Поне при мен се оправи.
iPhone 11
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

Ivan_vylka написа:Никога не я е имало на iPhone тази опция да се сменя звука на приложения като Messenger и Viber. И при мен след ъпдейт се получи същото. Оправи се със софт рестарт, тоест задържаш Power бутона и Home бутона едновременно няколко секунди, докато се появи логото на Apple и след това би трябвало да е наред. Поне при мен се оправи.
При мен също така се оправи, но би трябвало на 10.0.2 да не се получава
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
zhivko.tenev93

Мнение от zhivko.tenev93 »

Здравейте, имам нужда от помощ относно звуковите известия на Messenger. Откакто направих ъпдейт до iOS 10.0.2, звукът на известяване не е системният на приложението. Направих нещата описани по-горе, т.е. софт рестарт, както изключване и включване на телефона, но се оправя за няколко дни и след звукът отново се променя. Някакви други коментари и мнения за решаване на проблема?
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Променя се отново, защото Messenger се актуализира през няколко дни и ако си задал опция за автоматично актуализиране на приложенията, даже няма да разбереш кога се е актуализирало. А при всеки един ъпдейт звука отново се връща към стандартния за известия на iOS. И пак трябва да направиш рестарт. При iOS 10.1 това е оправено и няма проблеми със звуците, аз съм със бетата на 10.1 и нямам проблеми.
iPhone 11
georgi4

Мнение от georgi4 »

Да се възползвам, че си с 10.1 и да те питам- проблема с бавно стартиращата камера(по някой път) оправен ли е в 10.1?
IPhone 7
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Аз не съм го имал никога този проблем, така че и сега го нямам. Явно не е при всички. В момента в семейството имаме 3 iPhone-а - 6, 6s и 7, като само 6s ми е с бетата на 10.1, другите са си на 10.0.2/10.0.3 и нито един го няма този проблем.
iPhone 11
Публикувай отговор