Здравейте, купих преди време един айфон 4с. Закупен и съответно използван 2 години.
Включвайки го, регистрирах акаунт, чиято парола забравих. Тъй като не го използвам аз и не се използва с интернет, на няколко дни искаше потвърждение на този акаунт. След време ми спря и достъпа до Wi-Fi , т,е опцията ми беше забранена, а ми дава и, че има по-нова версия за iOS.
Не му обърнах внимание, но сега заемайки се да го поправя, не мога да си спомня паролата.
Включих го към iTunes и видях че може да го ъпддейтна. Излезе ми грешка и се наложи да му върна фабричните.
Проблема е, че сега ми иска отново акаунт и парола, които не помня много.
Свързвайки го с iTunes ми и излиза
Activation Lock
This iPhone is linked to an Apple ID. Enter the Apple ID and password that were used to set up this iPhone.
Влязох в icloud.com и промених паролата, но сега не ми я приема.
Нямам си на идея какво да правя.
Проблем с Iphone 4s
Re: Проблем с Iphone 4s
Истинския собственик че опрай нещата,ако иска обачеScreamoutt написа:Здравейте, купих преди време един айфон 4с. Закупен и съответно използван 2 години.
Включвайки го, регистрирах акаунт, чиято парола забравих. Тъй като не го използвам аз и не се използва с интернет, на няколко дни искаше потвърждение на този акаунт. След време ми спря и достъпа до Wi-Fi , т,е опцията ми беше забранена, а ми дава и, че има по-нова версия за iOS.
Не му обърнах внимание, но сега заемайки се да го поправя, не мога да си спомня паролата.
Включих го към iTunes и видях че може да го ъпддейтна. Излезе ми грешка и се наложи да му върна фабричните.
Activation Lock
This iPhone is linked to an Apple ID. Enter the Apple ID and password that were used to set up this iPhone.

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
-
Re: Проблем с Iphone 4s
Тогава защо 1вия път не ми излезе ? Реално аз съм регистрирал нещо, което не помня.Hack666 написа:Истинския собственик че опрай нещата,ако иска обачеScreamoutt написа:Здравейте, купих преди време един айфон 4с. Закупен и съответно използван 2 години.
Activation Lock