Проблем Iphone 3g

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Marchano

Проблем Iphone 3g

Мнение от Marchano »

Имам проблем с айфон 3 ползвах го работише перфектно но реших да му дам заводски настройки да изтрия всички снимки и информация и игри.Обаче след като зареди повече не се включи и показва само иконата на ябълката.като го включа към компютъра излиза кабел зарядно и айтюнс иконата на дисплея много моля ако някой има представа как да се оправи нека сподели ще съм благодарен май телефона е бил джеобрейкнът ли как му се вика и аз не знам...
kawabiker

Re: Проблем Iphone 3g

Мнение от kawabiker »

Намираш упътването за джейл с редсноу , пробваш да го преджейлнеш , ако не рестор му правиш !
Marchano

Мнение от Marchano »

мъчих се 2 дни колега по цял ден свалям от интернет инсталирам преинсталирам от ютюб гледах и по интернет в разни форуми не ми се получава и не ми се получава няколко пъти и като зареди дава ерор 1015 мисля че беше в айтюнс и така 3g 8gb e но не помня коя година е и с къв софтуер беше
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Пробвай това :
http://www.allaboutappleblog.com/2013/1 ... r.html?m=1
iPhone 11
Marchano

Мнение от Marchano »

стигнах до стъпка 3 вкарах го в дфу режим започна да ребооотне зареди и изведнъж заби на ябълката и даже неможе се изключи
Marchano

Мнение от Marchano »

стартира най накрая му видях менюто сега ще го пробвам с карта звъни ли работи ли както трябва ако работи значи няма проблем може да си го ползвам така нали ако има нещо да ти пиша да ми обясниш много ви благодаря момчета живи и здрави да сте и да питам появи ми се на дисплея на телефона една икона CYDIA какво е това от това дето го преинсталирах ли излезна...
Аватар
Hack666

Мнение от Hack666 »

Marchano написа:стартира най накрая му видях менюто сега ще го пробвам с карта звъни ли работи ли както трябва ако работи значи няма проблем може да си го ползвам така нали ако има нещо да ти пиша да ми обясниш много ви благодаря момчета живи и здрави да сте и да питам появи ми се на дисплея на телефона една икона CYDIA какво е това от това дето го преинсталирах ли излезна...
тая икона Сидия много ще ти помага,почети малко
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Marchano

Мнение от Marchano »

Всичко е окей но слагам сим карта и няма обхват изхвърля обаждане
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Влез в Cydia , изчакай я да зареди и в търсачката и напиши ultrasn0w :) инсталирай го !
Marchano

Мнение от Marchano »

Много благодаря инсталирах го стана дойде обхвата дано работи без проблем за сега всичко е ок много благодаря че помогнахте
Публикувай отговор