Google maps, Maps

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
alexsoon

Google maps, Maps

Мнение от alexsoon »

Последно време наблюдавам, че доста често ме "пържи" навигацията. Имам предвид, че задавам даден адрес и точно преди да пристигна ми преизчислява пътя и ме кара да заобикалям....
Дали това е срещано и при други потребители?
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
ne4o

Re: Google maps, Maps

Мнение от ne4o »

Спри си от настрйките показването на трафика.И на мен ми се е случвало да ми преизчислява,при активирана функция за трафика.Явно данните за трафика,които получава телефона го объркват.Нали освен разстоянието,взима под внимание и времето до пристигане.Явно Google maps не може да се справи със Софийския трафик,заради постоянните промени в движението.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

ne4o написа:Спри си от настрйките показването на трафика.И на мен ми се е случвало да ми преизчислява,при активирана функция за трафика.Явно данните за трафика,които получава телефона го объркват.Нали освен разстоянието,взима под внимание и времето до пристигане.Явно Google maps не може да се справи със Софийския трафик,заради постоянните промени в движението.
Супер, но не виждам такава настройка...
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
ne4o

Мнение от ne4o »

При отворен Google maps,горе в дясно,под лентата за търсене.Кръгла икона,с квадрат в нея.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

ne4o написа:При отворен Google maps,горе в дясно,под лентата за търсене.Кръгла икона,с квадрат в нея.
Ами то беше спряно...
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

mrsuperman написа:То това със заобикалянето си е проблем от край време и при мен ...
И с "MAPS" и "Google Maps" все същата работа.... няма оправия.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор