Как се случва това? Какво виждат другите?
Как се случва това? Какво виждат другите?
Искам да Ви попитам следното. Отивате някъде молите за паролза за wifi и когато търсите нещо излиза в търсенето на другите. Аз ли съм луда или има нещо което не знам. Ползвам 6плюс и искам да знам до каква степен моите търсения са стигнали до собственика на мрежата или какво виждат другите, история и ...Хванах се на това, когато моя приятелка каза как става така, че всичко което търся, мъжа ми го вижда. Моля Ви споделете Вашите наблюдения как се случва това и какво трябва да се направи за малко повеч лично пространство, с уважение ани
Re: Как се случва това? Какво виждат другите?
Единствено виждат какво устройство се е свързало към мрежата.
Вече, ако говориш за реклами в сайтове то няма нищо общо с мрежата, която си се свързала, а просто като гледаш да речем сайт за обувки, ако отвориш друг сайт, на който има банери ... ще видиш пак обувки. Същото важи и за харесвани клипове и т.н.
Можеш да ограничиш (до някаква степен, но не напълно) "следенето" в Settings > Privacy > Advertising > сложиш отметка на Limit Ad Tracking.
Вече, ако говориш за реклами в сайтове то няма нищо общо с мрежата, която си се свързала, а просто като гледаш да речем сайт за обувки, ако отвориш друг сайт, на който има банери ... ще видиш пак обувки. Същото важи и за харесвани клипове и т.н.
Можеш да ограничиш (до някаква степен, но не напълно) "следенето" в Settings > Privacy > Advertising > сложиш отметка на Limit Ad Tracking.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Мноог благодаря за отговора Ви, но аз говоря за определени търсения в google примерно ако търся цветя и то друготе виждат в търсенето на самата търсачка цветя, или букети цветя с леко , като последно търсене в кутийката на гоогле, за това става въпрос
Това си е вече само от Google профила. Примерно, ако ползваш същия вкъщи на домашен компютър/лаптоп и на телефона си влязла с него профил ще ти показва "историята" на търсенията и на двете устройства.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2