Как се случва това? Какво виждат другите?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ani77

Как се случва това? Какво виждат другите?

Мнение от ani77 »

Искам да Ви попитам следното. Отивате някъде молите за паролза за wifi и когато търсите нещо излиза в търсенето на другите. Аз ли съм луда или има нещо което не знам. Ползвам 6плюс и искам да знам до каква степен моите търсения са стигнали до собственика на мрежата или какво виждат другите, история и ...Хванах се на това, когато моя приятелка каза как става така, че всичко което търся, мъжа ми го вижда. Моля Ви споделете Вашите наблюдения как се случва това и какво трябва да се направи за малко повеч лично пространство, с уважение ани
Аватар
centur

Re: Как се случва това? Какво виждат другите?

Мнение от centur »

Единствено виждат какво устройство се е свързало към мрежата.
Вече, ако говориш за реклами в сайтове то няма нищо общо с мрежата, която си се свързала, а просто като гледаш да речем сайт за обувки, ако отвориш друг сайт, на който има банери ... ще видиш пак обувки. Същото важи и за харесвани клипове и т.н.
Можеш да ограничиш (до някаква степен, но не напълно) "следенето" в Settings > Privacy > Advertising > сложиш отметка на Limit Ad Tracking.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
ani77

Мнение от ani77 »

Мноог благодаря за отговора Ви, но аз говоря за определени търсения в google примерно ако търся цветя и то друготе виждат в търсенето на самата търсачка цветя, или букети цветя с леко , като последно търсене в кутийката на гоогле, за това става въпрос
Аватар
centur

Мнение от centur »

Това си е вече само от Google профила. Примерно, ако ползваш същия вкъщи на домашен компютър/лаптоп и на телефона си влязла с него профил ще ти показва "историята" на търсенията и на двете устройства.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Публикувай отговор