iPhone X екран

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
harlamp

iPhone X екран

Мнение от harlamp »

Здравейте, взех си айфон 10 от теленор и няма и месец по-късно му счупих дисплея. Въпроса ми е какви са вариантите сега (и има ли), освен да платя пълната такса от 715 лева. Например мога да ли да взема AppleCare и да платя по-малко? Изобщо има ли го това в България? Ако не - и в UK върши работа. Ако се намират и други начини, ще се радвам да споделите, ако не - ще го сменяме на скъпото, айфонец е. >:)
Аватар
Ivan_vylka

Re: iPhone X екран

Мнение от Ivan_vylka »

667 лв. е експресна смяна на дисплей в рамките на 24 часа в Creative Center. Apple Care в България не е налична услуга, а и мисля, че се абонира за нея при самото закупуване на апарата, а не в последствие.
iPhone 11
Аватар
harlamp

Re: iPhone X екран

Мнение от harlamp »

Ivan_vylka написа:667 лв. е експресна смяна на дисплей в рамките на 24 часа в Creative Center. Apple Care в България не е налична услуга, а и мисля, че се абонира за нея при самото закупуване на апарата, а не в последствие.
Без труда, доколкото разбирам написаното аз. Но не е важно чак до стотинка. Благодаря!
Публикувай отговор