Проблем с iPhone 5s
Проблем с iPhone 5s
Здравейте, скоро пуснах айфона (5s) да се ъпдейтва навънка без да искам. Беше вързан към някаква безжична мрежа. По някое време спря интернета и телефона изгасна по време на ъпдейта и не искаше да се включи изобщо по никакъв начин. Не знам какво да правя с него. Пробвах да задържа бутоните и двата за дългоо време, но няма ефект. Възвах го към Макбука, но изобщо никакъв отговор. Ще съм благодарен ако някой даде съвет какво да го правя и дали има шанс да се оправи или е за коша.
Re: Проблем с iPhone 5s
Може би батерията ти се е разредила до край. Остави го на зарядно за 2 - 3 часа дори да не ти показва нищо на екрана и после опитай да му направиш restore през iTunes в DFU режим.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Благодаря за отзива, ще пробвам този вариант дано има едект. 

В много редки случай когато правиш ъп се явява и друг проблем ,а именно да ти изгори дънна платка примерно. Това е много рядко ,но го има пиша от опит ....с една "Нокия" навремето както играех на игра угасна от раз и повече никога не проработи и понеже бе купена от български оператор и бе в гаранция отлетя в сервиз и така..Дано при теб се окаже батерията и впрочем опита ли в DFU режим да вкараш телефона?
Темата е за айфон, ти споделяш "от опит"...с Нокиа. Аз ли не съм в час нещо?
"Мисля-значи съществувам"
Благодаря Ви мили хора за съпорта опитвам всичко каквото ми се каже.
ако имам късмет супер ако ли не здраве да е ще го закарам и на сервиз да видим дали могат да измислят нещо.
Приятен ден!