Странно изписване на контакти
Странно изписване на контакти
Здравейте! Отскоро съм с Iphone 5 SE. След като го закупих, сложиха ми сим картата, активираха телефона и се прибрах. Тогава установих, че въпреки, че картата ми е в телефона, не ми разпознава контактите. Показва ми само номерата, но не и имена. Върнах се в магазина с молба, ако могат да ми оправят проблема. Не знам какво бърника момчето, но не само, че отново имам само номера, но и на няколкото, които си въведох, на най-близките, когато ми звънят до самото име пише "or" . А в списъка с контактите го няма това "or" и нямам представа защо се появи и как да го махна. Преди да се опитат да оправят проблема, няколкото вкарани контакта като ми звъняха си се изписваха нормално ... Много странен проблем, надявам се някой ако може да помогне и с прехвърлянето и с това "or"
- Ivan_vylka
Re: Странно изписване на контакти
За да ти изписва “or” (на български “или”), значи, че един номер го има записан няколко пъти по различен начин. И за това ти казва “звъни ти този ИЛИ този”, понеже се дублират номерата. Влез във указателя и горе цъкни на Групи (Groups). От там избери от кой източник да ти показва контактите и виж къде са ти записани правилно.
iPhone 11
Re: Странно изписване на контакти
Много благодаря! Наистина въпреки, че фигурира само като номер и аз отделно като съм го вкарала втори път с име и излиза това OR. Изобщо нямаше да се досетя. Хубава вечер!