Как да почистя хубаво дисплея ?
Как да почистя хубаво дисплея ?
С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
Re: Как да почистя хубаво дисплея ?
С кърпичка за очила
От спирт аз не виждам смисъл поне. С мокри кърпички става супер, особено алуминиевата част отзад.

Последно промяна от nikyyyyyy на 05 Фев 2009, 00:07, променено общо 1 път.
- The Shaman
- supporter
Не е добре естествено...От какво да го почистиш?!? Има микрофибърни кърпички с тях става перфектно.jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
С микрофибърните е суперThe Shaman написа:Не е добре естествено...От какво да го почистиш?!? Има микрофибърни кърпички с тях става перфектно.jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?

Аз си трия дисплея на моя с кърпата с която си трия плейстейшъна

- Razer
- Обратна връзка:
аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеално
какво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере 

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ти така си мислишRazer написа:аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеалнокакво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- Razer
- Обратна връзка:
Хихихи друго е ако си мазал цял ден мазилкиAdamov написа:Ти така си мислишRazer написа:аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеалнокакво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
-
Аз като си купих моя телефон и имаше черна кърпичка в комплекта, която с леко дъхване прави чудеса.Ти нямаш ли такава ?jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
Аз сам си взел един спрей за почистване на очила, с него става перфектно.
iPhone 2G 8GB Дневна анимация
Тази кърпичка ми стой на бюрото, от една година и кусур си трия телефона в дънките и нямам нито една драскотина на дисплея. 

Остава въпросът за маниерите ви...
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Имам, но не върши работа, като микрофибърните кърпички, които вършат великолепна работа.uncivilized написа:Аз като си купих моя телефон и имаше черна кърпичка в комплекта, която с леко дъхване прави чудеса.Ти нямаш ли такава ?jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
- Razer
- Обратна връзка:
ХАХАХХАХАХАХА те от APPLE тия кърпички ги режат от мушама и ги слагат в комплекта колкото да отбият номера... мн. че микрофибърна кърпичка за 1лв. ще трие по-хубаво от оригиналната кърпичка към комплекта на iPhone, който телефон е над 1000 лв. СУПЕР СИ !!! преепоръчай им ги тези микрофибърниjassenme написа:Имам, но не върши работа, като микрофибърните кърпички, които вършат великолепна работа.uncivilized написа:Аз като си купих моя телефон и имаше черна кърпичка в комплекта, която с леко дъхване прави чудеса.Ти нямаш ли такава ?jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?

http://www.mediashare.bg/videos/749/kak ... phone.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Keep going ...
Абе приятел ти си уникален. Нали затова питам с какво да го почистя хубаво, защото с кърпичката на Apple не ми харесва, но пак е по-добре от колкото в дънките, защото в дънките се драскаRazer написа:ХАХАХХАХАХАХА те от APPLE тия кърпички ги режат от мушама и ги слагат в комплекта колкото да отбият номера... мн. че микрофибърна кърпичка за 1лв. ще трие по-хубаво от оригиналната кърпичка към комплекта на iPhone, който телефон е над 1000 лв. СУПЕР СИ !!! преепоръчай им ги тези микрофибърни![]()
![]()

аз имам една кърпичка дето ми я дадоха с другия ми телефона Nokia N80 и трия с него, ама като си купих screen protector и почнах да трия с кърпичката която ми дадоха с него и сега става много добре 

Взимаш един чук,слагаш му мокра кърпичка отгоре и почващ "почистващите процедури".От триенето мрасотията ще изпада гарантирано
Сложи си някво покритие отгоре ипосле с каквато и да е кърпичка за очила примерно.повече нямаш нужда.
Ако си педантист отиди на автомивка там да минат всякакви процедури по почистването

Сложи си някво покритие отгоре ипосле с каквато и да е кърпичка за очила примерно.повече нямаш нужда.
Ако си педантист отиди на автомивка там да минат всякакви процедури по почистването

iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Dennise, научих нова думичка от теб - педантист 
Фенкю пийпъл

Фенкю пийпъл

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
моя грешка... Снощен съм че поливахме една анатомия и май я оляхме 

iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield