Избор на държава при регистрация в AppStore ?
Избор на държава при регистрация в AppStore ?
Има ли значение коя държава ще се посочи при регистрация в AppStore?
Логично ли е при посочване на България да излизат едни приложения, а при посочване на Щатите да се показват други? (говоря за безплатната секция на Appstore).
Ако е така коя държава е изгодно да се посочва?
Може ли да имаш повече от 2 акаунта?
Логично ли е при посочване на България да излизат едни приложения, а при посочване на Щатите да се показват други? (говоря за безплатната секция на Appstore).
Ако е така коя държава е изгодно да се посочва?
Може ли да имаш повече от 2 акаунта?
Re: Избор на държава при регистрация в AppStore ?
На всички въпроси отговорът е "да".
Благодаря 
Коя държава е изгодно да се посочва? Къде има най много приложения, най-често се обновяват?

Коя държава е изгодно да се посочва? Къде има най много приложения, най-често се обновяват?
Те си се обновяват навсякъде, но наистина някои ги няма за всички страни. Въпросът е какъв акаунт искаш - с който да можеш да пазаруваш или безплатен. При първия вариант трябва да си направиш в тази държава, от която ти е издадена кредитната/дебитната карта.
A как става безплатния начин. И може ли да се ползва акаунт на друг айпод(фон) само да си изтелгя скайп-а и 1-2 игрички за детето. Един приятел си ползва акаунта от 3Г на 4-та и т н...!
Да може да се ползва акаунт на друг айпод(фон) 

аре са бабини деветини.
НАй добре е да се регистрираш в американския вариант. там има всичко. неможеш да свържеш нашенска карта с техния, но пък без проблеми можеш да си купуваш гифт картс от ибей или амазон и да си ги добавяш към него, както аз правя от 2 години близо.
НАй добре е да се регистрираш в американския вариант. там има всичко. неможеш да свържеш нашенска карта с техния, но пък без проблеми можеш да си купуваш гифт картс от ибей или амазон и да си ги добавяш към него, както аз правя от 2 години близо.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Млко Офф
от 15мин имам iphone 4 и вече ме боли главата
искам да се регна за някакво Apple ID обаче не ми приема картата което не е проблем защото и без това мисля да не купувам нищо...как да си направя ACC без да ми иска CC...
Извинявам се ако има другаде писано по този въпрос но както казах съм от 15 мин с Iphone и От 10 във форума
.
Благодаря

Извинявам се ако има другаде писано по този въпрос но както казах съм от 15 мин с Iphone и От 10 във форума
.
Благодаря
Напиши във търсачката: "безплатна регистрация".
-= iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел (JailbreakMe.com)=-
много е странна тази система с различния достъп в зависимост от държавата - особено за свободните апс - защо са го направили така не мога да разбера...
аз се принудих да си направя 2 акаунта - единия в бг, другия в щатите за да изтегля тази -
http://itunes.apple.com/us/app/dslr-cam ... 71326?mt=8
но няма как да си купя про версията...
това с тези подаръци ми звучи добре - ще проуча как става
аз се принудих да си направя 2 акаунта - единия в бг, другия в щатите за да изтегля тази -
http://itunes.apple.com/us/app/dslr-cam ... 71326?mt=8
но няма как да си купя про версията...
това с тези подаръци ми звучи добре - ще проуча как става