Здравейте, искам да ви попитам от къде да си закупя съответната батерия + инструмент за смяна (има в e-bay по 6 долара, но стават ли за нещо). Също така има ли някъде в България, но държа да е читава, за да не го отварям след 3 месеца пак. Целият проблем е, че взе да пада по-бързо а и например показва 16%, след като го оставиш за малко и го пуснеш пак показва 30% и т.н.
Благодаря предварително !
Батерия за iPod Touch 3g 32GB
Re: Батерия за iPod Touch 3g 32GB
Странно... снощи го разредих до нула, оставих го да се зареди за 2 часа и от тогава до сега го пуснах да свири - на 85% е... явно просто се нуждае от една калибрация с бавно разреждане и зареждане 4 часа в контакта. Все пак остава въпросът от къде е добре да се поръча една батерия, защото рано или късно ще потрябва.
EDIT: играх 30 минути след като беше на 85%, сега съм го пуснал от 3 часа да върти You Tube и батерията едва падна до 50%. Явно ще мина с няколко пълни разряда и заряда в контакта.
EDIT: играх 30 минути след като беше на 85%, сега съм го пуснал от 3 часа да върти You Tube и батерията едва падна до 50%. Явно ще мина с няколко пълни разряда и заряда в контакта.
Сега си дадох сметка, че всичко това започна от както качих iOS4. Ето малко по темата:
http://www.tomsguide.com/us/iPod-Touch- ... -7325.html
https://discussions.apple.com/thread/24 ... 0&tstart=0
Някой да се е сблъсквал с този проблем и да знае потенциално решение ?
http://www.tomsguide.com/us/iPod-Touch- ... -7325.html
https://discussions.apple.com/thread/24 ... 0&tstart=0
Някой да се е сблъсквал с този проблем и да знае потенциално решение ?
Нормално е по-новата ОС да точи повече батерия. Колко точно ти държеше преди разряда? На мен това, което си описал в предпоследния пост, ми звучи добре. Случващото се с процентите също е нормално. И при мен от време на време прескачат, на всички други iPhone-и и iPod-и, които съм виждал, също става. Когато се прави нещо натоварващо батерията показва по-нисък процент, след като си "почине" малко се връща на реалния.
Колкото до батериите от Ebay - не те съветвам. Ако все пак решиш да купуваш - поръчай си оригинална.
Колкото до батериите от Ebay - не те съветвам. Ако все пак решиш да купуваш - поръчай си оригинална.
Не е съвсем така, защото много хора пишат за проблем с 4.2.1. Преди ъпдейта за цяла нощ падаше един процент !!! все пак не е айфон и няма мрежи и нищо, което да точи. Сега и с пусната музика и без пзда с 15-20% за една нощ, което е немислимо, при положение, че DESIRE HD - то ми пада с толкова с пуснат мобилен интернет или WIFI + 3G. Както и да е, сега търся начин да кача 4.3.3, защото 4.3.4 няма постоянен джейлбрейк, но не моа да кача 4.3.3 по незнайна причина (или грешка 3194, която оправям с tinyumbrella), или 1600 - 1604 грешка, която не мога да оправя. Странното е, че съм сменял софтуера поне 2-3 пъти и никога не е имало такъв проблем ! Ако някой може да помогне ще съм много благодарен !
П.П. пробвах и с Restore mode и в DFU мод... все тая (естествено качвам с Shift + click, както винаги).
П.П. пробвах и с Restore mode и в DFU мод... все тая (естествено качвам с Shift + click, както винаги).
Tinyumbrella ти е нужна само да ти смени hosts файла,след това излизаш от нея.Провери със tinyumbrella имаш ли запазени SHSHs за 4.3.3.Когато ти даде грешка1604 не изключвай устройството от компютъра натискаш «OK» и затваряш и отваряш iTunes и си правиш рестора.Ако пак ти е даде грешката намери си друг кабел или смени USB порта.
Няма явно запазен SHSHs за 4.3.3, какво трябва да направя ?
Най-накрая стана с добавяне на 74.208.10.249 gs.apple.com в hosts, но е странно, защото пробвах абсолютно същото по-рано и не стана!
Най-накрая стана с добавяне на 74.208.10.249 gs.apple.com в hosts, но е странно, защото пробвах абсолютно същото по-рано и не стана!
Най-накрая... с 4.3.3 цял ден слушане на музика и 15-тина минути игра и батерията е на 95%. Ако някой има подобен проблем да сменя софтуера преди да си отвори здравия iPod