Здравейте!
Вчера джейлнах ипод-а си (тъч 4), след като го ъпдейтнах с iOS 5.1....Всичко мина добре, следвах инструкциите от една тема във форума, но след като се опитах да си изтегля някои програми(например Barrel програмката)все ми изписва, че не се поддържат от мойта версия, от друга страна тези които успях да изтегля, забиват при стартиране...
Та въпроса ми е, на какво се дължи това и въпрос на време ли е да се направят приложения, които да се поддържат от мойта версия?
Cydia Проблем
Re: Cydia Проблем
Плийс хелп...
Не съм изобщо запозната с тази техника!!!
Търсих във форумите, ама като не знам какво да търся става още по-сложно!!!
Не съм изобщо запозната с тази техника!!!
Търсих във форумите, ама като не знам какво да търся става още по-сложно!!!
Ами прекрасно си си отговорила сама на въпроса. Относно забиването при стартиране, прегледай пак темата за джейлбрейк - същият в tethered и трябва да се прави процедура с Redsn0w при рестарт на устройството.
Благодаря много victor,за отговора!!!!!!
Направих процедурата с redsnow, където се рестартира устройството за 2ри път и се влиза в extras i se natiska reboot... и пак забива, трябва ли при всяка нова инсталация на приложение да натискам reboot na айпод-а?
Направих процедурата с redsnow, където се рестартира устройството за 2ри път и се влиза в extras i se natiska reboot... и пак забива, трябва ли при всяка нова инсталация на приложение да натискам reboot na айпод-а?
Процедурата трябва да се прави при всеки рестарт на устройството, т.е. когато се наложи да го изключиш/рестартираш или ти се изтощи батерията.