Проблем с WI-Fi на Ipod touch

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
malowni

Проблем с WI-Fi на Ipod touch

Мнение от malowni »

Здравейте, имам Ipod touch версия 4.1.1 джейлбрейкнат. От известно време при връзка с iTunes ми дава,че не може да се синхронизира, поради някаква грешка. А от 2 дни не ми дава никаква възможност да вляза в интернет през Wi-Fi. Дано някой ми помогне. Благодаря!
victor11

Re: Проблем с WI-Fi на Ipod touch

Мнение от victor11 »

Така не се търси помощ. Пусни си темата наново, като опишеш конкретно проблема, без да ползваш термини като "някаква грешка".
malowni

Мнение от malowni »

При връзка с iTunes ми изписва, че не може да бъде синхронизиран, поради настъпила грешка (13019). Това е всичко.
victor11

Мнение от victor11 »

Грешката означава проблем с библиотеката на iTunes и се среща при устройства с наличен джейлбрейк. Демаркираш нещата и синхронизираш, докато изолираш проблемното съдържание (музика, видеофайл, приложение); ако не помага, изтрий или преименувай актуалната библиотека (Library.itl) и опитай да синхронизираш; ако пак не помага - рестор и Set as New.
Публикувай отговор