Здравейте, въпросът ми е следният,
как мога да изкарам voice memo-тата от ipod-а без компютър?
Приятелката ми иска да ми прати едни записи, но има проблем с компютъра(не и чете устройствата вкарани в усб-то) и трябва по някакъв друг начин да ми ги прaти или качи някъде, но така и не намерих отговор в интернет различен от това да се включи айпод-а в компютъра. Търсих за някакви file explorer-и но така и не разбрах/не намерих нещо което да ми подскаже, че мога да копирам мемотата в някоя папка, където с cloud app-овете (mega, dropbox, etc) мога да го кача някъде. А да забравих да кажа, че дава възможност само чрез мейл май да се прати, но когато файла е по-голям, нищо не се случва и не получавам мейл. Ако имате някакви идеи - помагайте. Ако няма начин освен да се свърже с компютър/мак, значи мнението ми за ябълката ще си остане супер негативно и прочие...
Благодаря предварително!
ipod touch 5 - voice memos + upload
Re: ipod touch 5 - voice memos + upload
Освен варианта чрез мейл, има опция и чрез iMessage (ако същият е активиран на айпода, разбира се). Изпращаш си мемото сам на себе си, след което прикаченият файл ще бъде достъпен за изпращане към всяко от инсталираните приложения, включително и Dropbox, Mega и т.н.
Май няма прикачи в iMessage. Има за снимка да прикачиш или да направиш voice record. Но благодаря все пак за отговора.
Избираш записа във Voice Memos и трябва да ти излезе опция за изпращане чрез Message или Mail - избираш Message.