Мисля, че имам проблем с display-a си (Ipod touch 2g)

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
cpprulez

Мисля, че имам проблем с display-a си (Ipod touch 2g)

Мнение от cpprulez »

Здравейте :)
Преди няколко дни забелязах, че размерът на екрана ми сякаш се е смалил с около 5 пиксела от всяка страна, т.е. видимата част не заема целия прозорец. Почти сигурен съм, че преди не беше така. Особено ясно си личи, когато се постави на слънце - тази рамка от няколко пиксела по краищата е с различен цвят от останалата част на display-a. Рестарирах си устройството, но пак същото. Не че ми пречи, в смисъл картината не се реже по краищата и пак си изглежда супер, ама е малко дразнещо. Моля ако някой знае как да го оправя, да пише, и изобщо има ли при някой друг подобен ефект. Устройството е 2g, на 4-5 месеца, jailbroken.
Аватар
PunkoHead

Re: Мисля, че имам проблем с display-a си (Ipod touch 2g)

Мнение от PunkoHead »

Може да е софтуерно. При мен преди се беше прецакало надписчето на оператора.. Беше с 1px по-нагоре и ме дразнеше :) Оправи се с рестор.. :)
P.S Браво за грамотното писане!
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Ще те разочавовам ли ако ти кажа, че всички дисплеи са така т.е. така е направен телефона, но ти никога не си го забелязал?
Изображение Изображение
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... and_3G.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Viewer.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

ахха как ще ти изчезне пък картината ще си ти е цялата не ми е ясно :) хихихи просто сега сефте виждаш на слънце как седи! Не се притеснявай ! - Така си е самия дисплей
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
cpprulez

Мнение от cpprulez »

Благодаря за отговорите, успокоихте ме :) @Razor, имах предвид, че картината си запазва пропорциите. anyway, thanks :)
Публикувай отговор