Лимит в броя на приложенията

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Аватар
skeleton

Лимит в броя на приложенията

Мнение от skeleton »

Много се извинявам, че отварям тема, но търсих много за моя проблем и не намерих.Положението е следното: каквото и да правя откадето и да свалям приложения било то Instaluos било то от апликейшън стора немога да имам повече от 9 страници с приложения. Дали това е лимит или незнам? Паметта ми не е свършила просто немога да сложа повече приложения от 9 страници на самия ай-под.Надявам се да ми помогнете! ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
iPhone 3GS 32GB Neverlocked JB 3.1 [/color]
Аватар
naB4o

Re: Лимит в броя на приложенията

Мнение от naB4o »

Е че 9 малко ли са ?! :)
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Аватар
MonStarr
Обратна връзка:

Мнение от MonStarr »

Че не ти ли отговориха вече в тази тема?
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 854#p88854
iPhone 4S, 32GB, ФО, 6.0.1
Аватар
skeleton

Мнение от skeleton »

Ами мислих, че това е отговора на поста на онзи който неможе да има приложения , но все пак си сложих категорийс но пак не стана ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/
jaw

Мнение от jaw »

skeleton написа:Много се извинявам, че отварям тема, но търсих много за моя проблем и не намерих.Положението е следното: каквото и да правя откадето и да свалям приложения било то Instaluos било то от апликейшън стора немога да имам повече от 9 страници с приложения. Дали това е лимит или незнам? Паметта ми не е свършила просто немога да сложа повече приложения от 9 страници на самия ай-под.Надявам се да ми помогнете! ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Ако си с 3.0 софтуер, можеш да използваш търсенето (преди 1вата страница) за да си намираш приложението, дори и да не го виждаш на екрана.
Аватар
skeleton

Мнение от skeleton »

Не съм с 3.0 ?:-/
victor11

Мнение от victor11 »

Тогава ползвай QuickGold от Сидия - върши същото като SpotLight при 3.0. Разликата е, че се извиква с натискане на Home бутона.
Публикувай отговор