Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Много се извинявам, че отварям тема, но търсих много за моя проблем и не намерих.Положението е следното: каквото и да правя откадето и да свалям приложения било то Instaluos било то от апликейшън стора немога да имам повече от 9 страници с приложения. Дали това е лимит или незнам? Паметта ми не е свършила просто немога да сложа повече приложения от 9 страници на самия ай-под.Надявам се да ми помогнете!
skeleton написа:Много се извинявам, че отварям тема, но търсих много за моя проблем и не намерих.Положението е следното: каквото и да правя откадето и да свалям приложения било то Instaluos било то от апликейшън стора немога да имам повече от 9 страници с приложения. Дали това е лимит или незнам? Паметта ми не е свършила просто немога да сложа повече приложения от 9 страници на самия ай-под.Надявам се да ми помогнете!
Ако си с 3.0 софтуер, можеш да използваш търсенето (преди 1вата страница) за да си намираш приложението, дори и да не го виждаш на екрана.