насичане на видео при тъч 4Г.
- panteleimonov
насичане на видео при тъч 4Г.
Като се гледа клипа се вижда ясно как след определен кадър все едно прескача много гадно точно прескачане се получава.Някой някакви съвети от както може да е ?
-
Re: насичане на видео при тъч 4Г.
Това си е от самото видео , изтегли го с някаква друга програма или от друг сайт .
-
Re: насичане на видео при тъч 4Г.
Насичане на видеото е възможно не само при грешки в самия файл, но и при висока резолюция на видеото. Бих посъветвал да се провери дали не работят във фонов режим и други приложения, които да използват RAM памет или ресурси на процесора. Понякога процесорът не успява да обработи информацията поради отворени приложения. Друга вероятна причина е форматът на вилеофайла. При мен също имаше подобен проблем. Решението за мен се оказа използването на Any DVD convertor. Тази програма конвертира всеки видеофайл във формат, който без проблем се възпроизвежда от iPod-a. Има 2 версии на програмата: про и лайт. Препоръчвам про версията тъй като има повече възможности и работи с youtube, google и др. сайтове като сваля файловете директно на компютъра. Про версията е платена. Затова използвам portable версията. Това позволява да се използват всички възможности на про версията без да се плаща. Адресът за сваляне е: www.portableappz.blogspot.com
Към тази програма има добра помощна система и не се нуждае от допълнителна информация за използването й.
Надявам се да съм помогнал за справяне с проблема.
Към тази програма има добра помощна система и не се нуждае от допълнителна информация за използването й.
Надявам се да съм помогнал за справяне с проблема.