разговори през скайп

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
dundi1974

разговори през скайп

Мнение от dundi1974 »

Имам айпод тъч 3-то поколение. Въпроса ми е понеже нямам вграден микрофон мога ли да водя разговори през скайп с включени слушалки с микрофон и ако е възможно то с каква марка слушалки става това . Питам последното , защото съм пробвал с едни на нокиа но не се получава.
dimitrov6100@abv.bg

Re: разговори през скайп

Мнение от dimitrov6100@abv.bg »

Слушалките на Нокиа няма да свършат никаква работа тъй като подредбата на пиновете на жака при iPod-a е различна от Нокиа. В магазините за мобилни телефони или в Техноцентър може да се намерят слушалки на добра цена. Аз имам такива от Техноцентър и провеждам разговори през Скайп като качеството на разговора е отлично. Марка не бих препоръчал. Има такава тема във форума, използвай търсачката и там ще видиш много идеи за това какви слушалки се използват и какво е тяхното качество и цена.
Публикувай отговор