iPod Touch 4G няма звук през speaker-а?

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
denitos
Обратна връзка:

iPod Touch 4G няма звук през speaker-а?

Мнение от denitos »

Здравейте! Преди около седмица си купих iPod 4G, всичко работеше перфектно, до днес - днес се опитвах да го downgrade-на на 5.1.1 от 6.0.1, обаче ми излизаше някакъв error, че не може да влезе в DFU mode.. Отказах се от това, ресторнах го и го пускам - няма никакъв звук през speacker-ите.. Пускам слушалките - всичко е ок, обаче през колонката - нищо! Засилих го до край от навсякъде, 10 пъти прегледах settings - настроих всичко на макс, не и не! Ресетнах настройките - пак не иска! Изтрих абсолютно всичко, все едно е нов айпода - ПАК нищо! Някой да ми каже от какво трябва да е това, щото много се притеснявам, моля Ви! Няма как да е хардуерен проблема, щото айпода седи до мен в леглото почти цял ден! Абсолютно си работеше до преди малко... Моля Ви, кажете какво да направя!!

Edit - Оправих се. Оставих го за 1 ден в шкафа и като се прибрах нещо по навик го отворих и видях, че има звук :D
iPod Touch 2G/3G 8GB
iPhone 4 Black 16GB
HTC HD2 ANDROID NDT
Packard Bell EasyNote TJ71
Xbox 360 slim 4GB
PSP 2004 hacked with 6.60ME firmware
Публикувай отговор