Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1.X BlackRa1n (Win&Mac)
ами добре направих го , но не виждам разлика инталирах си синдиа от която нищо не мога да си изтелгя , защотото се заплаща и опитах да си инсталирам една игра от замунда си я свалих и ми дава някаква грешка. да не би да изпускам нещо ?
Доста неща пропускаш....lovvji написа:ами добре направих го , но не виждам разлика инталирах си синдиа от която нищо не мога да си изтелгя , защотото се заплаща и опитах да си инсталирам една игра от замунда си я свалих и ми дава някаква грешка. да не би да изпускам нещо ?
Игри от "замунда" се инсталират през iTunes. Първо трябва да прочетеш:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =22&t=3732
В сидия "нещата" за инсталиране се намират не на челната страница като я пуснеш а на Install и Changes.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Здравейте,
Пуснах телефона в ДФУ моуд, ресторнах го, и след това в АйТюнс ми изписва, че сим картата която ползвам не е съвместима /глобулска/! Какво да правя, мога ли при тва положение да направя джейлбрейк-а или бъркам нещо ?
Пуснах телефона в ДФУ моуд, ресторнах го, и след това в АйТюнс ми изписва, че сим картата която ползвам не е съвместима /глобулска/! Какво да правя, мога ли при тва положение да направя джейлбрейк-а или бъркам нещо ?
iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
Точно при това положение пражиш джейл с последната версия на blackra1n, това ако нямаш оригинална сим карта за активирне на телефона.BPFC1912 написа:Здравейте,
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
благодаря за помоща 

Здравейте! Знам, че този въпрос е бил задаван много пъти, но все пак, ще попитам. Какво е 05.11.07 baseband, защото утре ще си взимам Iphone и искам да го джейлбрейкна...
iPhone - Основната Терминология
Това е версията на модема (gsm модула), и няма никакво касателство към jailbreak-a, има значение за unlock-a!
Прочети всички теми в подписа ми!
Това е версията на модема (gsm модула), и няма никакво касателство към jailbreak-a, има значение за unlock-a!
Прочети всички теми в подписа ми!
А този бейзбенд мога ли да го променя, така че да мога да си джейлбрейкна и ънлокна телефона?
Не можеш.
"В заглавието на темите излагайте същността на проблема си, а не дълбочината на вашите страдания."
Точно тази версия се отключва - не се налага никакво променяне!Anetheron написа:А този бейзбенд мога ли да го променя, така че да мога да си джейлбрейкна и ънлокна телефона?
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Натиснах рестор на 2г-то с 3.1, ама тва 3.1.2 се сваля с 10кб/с
ъъъ?

"В заглавието на темите излагайте същността на проблема си, а не дълбочината на вашите страдания."
За това питай доставчика си на Интернет. Няма отношение с Епъл или проблеми тук.profusion написа:Натиснах рестор на 2г-то с 3.1, ама тва 3.1.2 се сваля с 10кб/съъъ?

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Здравейте искам само да питам нещичко щото ми е като в мъгла в момента свалям това iPhone2,1_3.1_7C144_Custom_Restore_Activated.ipsw и също така си свалих blackra1n,,,какво ощо трябва да сваля за да успея да си unlockna iphon-a 3gs със fw 3.1.2 закупен е от испания,,,чесно казано четох тук там и ми стана една мъгла и сега не знам може ли , не може ли да се отклучи хахахах,благодаря предварително....
Трябва ти само blackra1n!
Фърмуера който сваляш е за 3.1 а не за 3.1.2 - за 3.1.2 ти трябва този! С него няма да можеш да направиш unlock - той е само за jailbreak. Ако искаш да направиш unlock след рестор с custom firmware и си с baseband 05.11.07 трябва да инсталираш blacksn0w от Cydia.
Фърмуера който сваляш е за 3.1 а не за 3.1.2 - за 3.1.2 ти трябва този! С него няма да можеш да направиш unlock - той е само за jailbreak. Ако искаш да направиш unlock след рестор с custom firmware и си с baseband 05.11.07 трябва да инсталираш blacksn0w от Cydia.
-
човек обаркамее,става или не става и ако ставаа трябва ми малко разяснениее...нещо skype - gamenasp е моя,пиши pls
Няма нищо за обясняване:
1. Теглиш blackra1n.
2. Пускаш го и натискаш 'Make it ra1n'
3. От приложението blackra1n на телефона инсталираш Cydia и blacksn0w.
1. Теглиш blackra1n.
2. Пускаш го и натискаш 'Make it ra1n'
3. От приложението blackra1n на телефона инсталираш Cydia и blacksn0w.
Последно кои модеми се jailbreak-ват нормално и кои само с Tethered Jailbreak?
Питам само за 3g и 3gs ...
Четох там за 44 седмица , но не разбрах преди или след и точно на 44 трябва да са направени
И ако телефона е отключен от глобул нали няма значение какъв му е baseband-a
И последен въпрос ако телефона е купуван от глобул и аз го купя втора ръка мога ли да отида и да им кажа да ми го отключат и ще трябва ли да им плащам нещо
Питам само за 3g и 3gs ...
Четох там за 44 седмица , но не разбрах преди или след и точно на 44 трябва да са направени
И ако телефона е отключен от глобул нали няма значение какъв му е baseband-a
И последен въпрос ако телефона е купуван от глобул и аз го купя втора ръка мога ли да отида и да им кажа да ми го отключат и ще трябва ли да им плащам нещо
Последно нищо не си чел или разбрал - модема не се jailbreak-ва, а се unlock-ва.
В момента всички версии на модема (baseband-a) могат да се отключат.
Всеки телефон произведен след 39 седмица може да е с новия bootloader (т.е. да поддържа само tethered jailbreak), въпрос на късмет е на какъв ще попаднеш. Ако телефона е произведен след 44 седмица (включително) вероятността да е със стария bootloader е нищожна - никой досега не е попадал на такъв.
За последния въпрос питай Глобул - според мен изобщо няма да ти го отключат.
В момента всички версии на модема (baseband-a) могат да се отключат.
Всеки телефон произведен след 39 седмица може да е с новия bootloader (т.е. да поддържа само tethered jailbreak), въпрос на късмет е на какъв ще попаднеш. Ако телефона е произведен след 44 седмица (включително) вероятността да е със стария bootloader е нищожна - никой досега не е попадал на такъв.
За последния въпрос питай Глобул - според мен изобщо няма да ти го отключат.
Ако може едно съветче. С 3GS , 3.0, 04.26.08, стар бутлоудър, за сега го ползвам само с глобулската карта(с която е закупен). Искам да мина на 3.1.2 и въпроса ми е, по-добре е да сложа custom firmware или чист рестoр + blackra1n?
Принципно няма разлика - понякога след blackra1n трябва да инсталираш допълнително фиксове. Аз лично предпочитам custom formware, въпреки че в момента съм jailbreak-нал с blackra1n и нямам никакви оплаквания.
Направих сичко както трябва,даждат потече,но след това никаде нямаше иконата на BlackRa1n.,някои може ли да помогне?
-
Здравейте! Имам проблем с 3GS ... след като го ънлокна и т.н. .... всичко е ок , но ако изключа телефона ... трябва пак да минава през блекрейн ... има и вариант да се избегне това ? 

За момента няма , май доста хора чакат да се появи решениеmimenceto89 написа:Здравейте! Имам проблем с 3GS ... след като го ънлокна и т.н. .... всичко е ок , но ако изключа телефона ... трябва пак да минава през блекрейн ... има и вариант да се избегне това ?

Весели Празници
плс някои да помогне направих restore на тела и сега не иска да тръгне,може само emergency call и това е,отскоро имам Iphone и нищо не разбирам,моля ви помогнете. 

1. Старай се повече да пишеш грамотно.
2. Давай повече информация с какъв телефон си и какво точно си направил - ние не сме гадатели тука.
3. Трябва да направиш jailbreak и unlock наново - направи стъпките от първия пост в темата и ще се оправи.
2. Давай повече информация с какъв телефон си и какво точно си направил - ние не сме гадатели тука.
3. Трябва да направиш jailbreak и unlock наново - направи стъпките от първия пост в темата и ще се оправи.