Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
Gargoil

Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе

Мнение от Gargoil »

Стана братле !...то се оказа че съм много прост!! хахахаа....звънял съм на 121 а не на 112 !!!!!!!!! :)) Извинявайте на всички ! И мерси на zdravko70 че ме накара на се вгледам ! :)
Ganev

Мнение от Ganev »

Gargoil написа:Стана братле !...то се оказа че съм много прост!! хахахаа....звънял съм на 121 а не на 112 !!!!!!!!! :)) Извинявайте на всички ! И мерси на zdravko70 че ме накара на се вгледам ! :)
уби ме :)) :)) !!!!
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

Кьорав карти не играе!
Кьорав GEVEY да не пипа!!!
:)) :)) :))
Аватар
dark

Мнение от dark »

zdravko70 написа:
dark написа:някой да продава в софия на подобна цена?
За колко трябва да го е купил този някой в София за да го продава за 9 лв??????
е не 9лв.. но не и 50лв. :) все пак надценка 40лв си е доста :)
have you ever been alone at night...
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

връщат им парите ,чиповете остават за тях - а те трябва само да дадат положителен коментар

при мен стана така с 2 фейк usb карти 32gb (като пристигнаха разбрах че са фейк)
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

98% в eBay при толкова много продажби е много лош рейтинг. Както и да е написал съм в предния си пост какви са проблемите с ментетата.

Ама виж да спестиш 2% от стойността на телефона за сметка на това да има голям риск да се скапе безвъзвратно за някои е много добра сделка.
Аватар
dark

Мнение от dark »

за съжаление по цената няма как да познаеш дали е истински или фалшив чипа

в този ред на мисли ти като разбираш толкова как предлагаш потребителите да различат "ментето" от "оригинала"?
Аватар
iviubaveca

Мнение от iviubaveca »

То хубаво излязоха TurboSIM-ове, но какво стана с UltraSn0w ? Някакво развитие има ли ?
  • iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
    iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

На първо време за 10лв няма как да е оригинал. Другите разлики са си го написали на сайта си.

Само се чудя защо се занимавате с Гевей изобщо а не с Ребел СИМ
Аватар
dark

Мнение от dark »

1.от последните ти 20 съобщения, които си писал в този форум(и не само), 10 са чист флейм
2.и за цена от 50лв също си се изказал, че е gevey-а е менте в аналогична тема на тази
3.Официалния сайт ги продава за $35, което е ~45лв. При количества е нормално цената да падне значително.
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

За 50лв да при пускането. Тогава цената падаше с часове. И тогава ви посъветвах да изчакате с покупката и май съм бил прав а. Явно четеш само това, което ти отърва. Както и да е аз се опитвам да дам полезни съвети ти ми се нахвърляш :-w
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

nistel написа:98% в eBay при толкова много продажби е много лош рейтинг. Както и да е написал съм в предния си пост какви са проблемите с ментетата.

Ама виж да спестиш 2% от стойността на телефона за сметка на това да има голям риск да се скапе безвъзвратно за някои е много добра сделка.
Какви полезни съвети даваш- не знам. Не съм чул някой да му се е скапал телефона от менте турбо (или поне не се е оплакал в този форум).
Знам само, че 98 % положителен рейтинг не означава че останалите 2 % е отрицателен!
Просто някои хора не са оставили отзиви и затова е така. Плюс това даден продавач не продава само турбо симове за да направим извод за коректността му.
Не знам как са те измамили с usb-тата но мисля че най вероятно не си чел всичко в някоя обява или английския ти куца!
А в ибей завоалираните предложения са хиляди!!!
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

С този си пост показваш, че нямаш ни най-малка представа за какво става въпрос в еBay - пазарувам оттам сигурно отпреди да си чувал, че има такъв сайт. Едва ли си забелязал, но няма рейтинги 50% , 60% и тн. Неписано правило е, че под 99% означава некоректен продавач. Най-голямата грешка е да се загласваш по големия процент а да не видиш какви са негативните, които са му оставени. Ама защо ли се опитвам да вкарвам акъл насила като очевидно не влиза.

Колко хора познаваш, които ползват Гевей ментета, че трябва някой от тях да ти е казал лично на теб, че има проблеми? Или във форума да е оплакал някой от шепата хора, които имат и то най-вече оригинални.

Какви USB-та какви 5лв писал го е друг а не аз. Бил съм лъган по почти всички възможни начини в eBay и мога с много голяма сигурност да твърдя, че почти няма какво да ме изненада там. Минал съм по всички възможни процедури, които са възможни при възникнал проблем.
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

Явно ти не си погледнал на колко години съм, и после да предполжиш че първата ми покупка в ибей е била когато си бил девствен още!
В мойто село Русе, освен мен, познавам лично още трима с гевей и то ментета. Никой не ми се е оплакал и не е казал нищо лощо!
А ако мислиш че под 99% е лош рейтинг, то просто ще оставя потребителите четящи тук да преценят правотата ти ( освен ако админите не изтрият темата заради спамовете ти)
П.С. А ти колко човека с фалшиви турбо сим гевей познаваш?
П.П.С. Сори за usb...грешката е моя
matio

Мнение от matio »

Днес си купих микро сим от Мтел, която има ПИН код . В клипчето казват , че е добре да няма пин код , когато се unlock-ва с gevey ,но няма как да го махна, защото iphona ми няма как да разчете мтелската карта :( някакви идеи ?
Аватар
iviubaveca

Мнение от iviubaveca »

Вкарай го в друг телефон и от там махни ПИН кода :).
П.С. Под "друг телефон" разбирам не друг iPhone, ами ... сещаш се :).
  • iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
    iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
matio

Мнение от matio »

Еми ще търся "друг телефон" явно няма друг начин !
ПП: току що пъхнах картата в iphona и успхях да махна ПИН-а :)
ПП2:И моя телефон е вече отключен :)
svilen11

Мнение от svilen11 »

мамка му, незнам защо но след като направя процедурата с откл. на Gevey и после нямам обхват. Имам само една чертичка и успявам да звънна, но след като затворя и обхвата изчезва нацяло и пише No Service. Каква може да е причината за това ? Някой имал ли е същият проблем и как го е оправил ?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Settings> Carrier изчакай да намери всички налични мрежи на оператори и му задай ръчно мрежата на твоя оператор!!!!!!
svilen11

Мнение от svilen11 »

ами това го правя и ми открива всичките оператори, но след като избера моя оператор и пак ми показва No Service. Ако ъпдейтна до 4.3.2 дали ще се оправи или това не е проблем че съм с 4.2.1
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Не е проблем,не бързай изскарай картата и пак я вкарай,виж дали е наместана добре и повтори процедурата,3G трябва да е изключено.
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

svilen11 написа:ами това го правя и ми открива всичките оператори, но след като избера моя оператор и пак ми показва No Service. Ако ъпдейтна до 4.3.2 дали ще се оправи или това не е проблем че съм с 4.2.1
Има 1% вероятност да си попаднал на дефектен турбо сим!
Bobsaan

Мнение от Bobsaan »

Здравейте, имам едно въпросче.... В магазина срещу I РПУ от където явно мога спокойно да си взема Turbo SIM-a , предлагат ли изрязване на SIM картата или аз трябва да съм си я изрязъл предварително в къщи .....
Аватар
EllyS

Мнение от EllyS »

Здравейте, искам да се похваля, че отключих моя iPhone 4 с Gevey ( 4.2.1 02.10.04). Стана много бързо и лесно - поне при мен - от 2-рия път. Просто бях забравила, че картата не трябва да има пин. След това сложих друга без пин и стана! Но наистина трябва да се действа много бързо. Много се радвам най-сетне мога да си използвам телефончето! Ако се колебаете недейте защото си струва 50-така след толкова чакане. <:-P =D>
iPhone 4 16GB Black
Аватар
dark

Мнение от dark »

а за 50 лева оригинална gevey-ка ли ти дадоха?
като се разтърсих из нета намерих, че китайците ги продават по <$13 бройката 1:1 визуално приличащи си ментета. Само дето липсват червените хартийки с описанието.

и още малко как да различим ментето от оригинала:

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор