РеАктивация на iPhone с произволна СИМ карта
Re: Как да активирате iPhone 3G/3Gs без оригинална СИМ карта
Качих си iPhone1,2_4.2.1_8C148_HActivate_Custom_Restore.ipsw, след това пакета Ultrasn0w i mobilesubstrate както колега беше обяснил и телефона се отключи! Благодаря, ти много! 

teodor192 написа:Качих на iphone 3g 4.1 OS (http://www.felixbruns.de) и след jailbreak-a тръгнах да качвам чрез Cydia "repo.bingner.com" и спря на Updating Sources: Done: Packages заредило е докрай, но не мърда.. Другото забелязах, че някак си имаше "хранилището" http://repo666.ultrasn0w.com/ без да съм го добавял, но като кликна на него нямаше Ultrasn0w..
- Няма да го има
ultrasn0w 1.2.5 можете да го намерите в apt.saruik.com/
- Явно репо repo666.ultrasn0w.com/ ще е празно или няма да го има
не знам , но като тръгна да добавям сорса - apt.saruik.com и ми дава грешка , не знам къде греша 

before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2

аз го намерих , това добре , инсталирах го , но след ребуут иконката на сафари е бяла и пише searching.. , пак го рестартирах и пак не става , няква идея ??
before
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2

[quote=
P.S. Така.. успях да го накарам да ми махне хактивейшъна, т.е. да го деактивирам. Цъкнах на Дизейбъл Айфон, после пуснах iTunes и нищо не стана.. Няма съобщение, че телефона ми е активиран пак.. Дори не знам дали съм на прав път и какво направих..
[/quote]
и аз имам проблем с активацията. става дума за iphone 3gs от германия ползван на О2. следвах указанията в този форум за джейлбрейк.
4.3.3. ББ 06.15.00 нов буутрум мисля (48-а седмица).
пробвах активация с Ултрасноу но нищо не излиза в АйТююнс. Пробвах със САМ и пак нищо. В АйТююнс излиза ерор 1651 и в САМ се показва Wildcard активация, но не мога да набирам.
В настройките стой Network - Unavailable. Също срещу Carrier е изписано само Not Available.
WiFi хваща. Веднъж го бях докарал до Carrier 10.0 но пак не можех да набирам телефонни номера.
Някакви съвети?
P.S. Така.. успях да го накарам да ми махне хактивейшъна, т.е. да го деактивирам. Цъкнах на Дизейбъл Айфон, после пуснах iTunes и нищо не стана.. Няма съобщение, че телефона ми е активиран пак.. Дори не знам дали съм на прав път и какво направих..

[/quote]
и аз имам проблем с активацията. става дума за iphone 3gs от германия ползван на О2. следвах указанията в този форум за джейлбрейк.
4.3.3. ББ 06.15.00 нов буутрум мисля (48-а седмица).
пробвах активация с Ултрасноу но нищо не излиза в АйТююнс. Пробвах със САМ и пак нищо. В АйТююнс излиза ерор 1651 и в САМ се показва Wildcard активация, но не мога да набирам.
В настройките стой Network - Unavailable. Също срещу Carrier е изписано само Not Available.
WiFi хваща. Веднъж го бях докарал до Carrier 10.0 но пак не можех да набирам телефонни номера.
Някакви съвети?
оффф. сега стана. просто не бях обърнал внимание че активацията през САМ трябва да се прави без сложена СИМ карта. мерси за добре приготвените упътвания.
весели празници
весели празници
-
Колеги, а сигурни ли сте, че САМ не работи на iPhone 4? Защото един колега от другия форум каза, че си е активирал 4-ката с САМ без проблеми...нз не съм пробвал и не бързам да пробвам, че да не си омажа пресния рестор с хАктивация. Някой да е успял да си активира 4-ката?
Ако четворката е на спешни повиквания просто е джейлни със последната версия на redsh0w като махнеш отметката от Instal Cydia!
-
Това е свършено вече
Но въпроса е, че нали уж Push notifications не работят след ХАКТИВАЦИЯ или....се бъркам?

- Не винаги е така ако ти работи телефона не го пипай повече?
- П.П. сложи си Viber и ще разбереш!
Последно промяна от gogi71 на 31 Дек 2011, 01:44, променено общо 2 пъти.
-
Тъп въпрос...но как да проверя? В смисъл пробвах с iPusher....ама забива на Please wait.... и не мога да разгадая работят ли или не?.... 

Re: РеАктивация на iPhone с произволна СИМ карта
Здравейте.Ето го и моя проблем. След джейл на Iphone 3G версия 3.1.2 направих всички стъпки от темата.В Itunes пише че е активиран, а activation state: WildcardActivated, но въпреки това като сложа сим и въведа PIN ми изписва Sim Failure.
-
SAM- Не се активира през iTunes?
iPhone 3GS, ios 5.0.1,след инсталация на SAM (за да ми работи imessage)и нещата които трябва,свързвам телефона и не иска да се активира през iTunes.Пробвах всякъкви варианти за активиране,без успех.
Имам друг iPhone 3GS ,който без проблем се активира след SAM и imessage работи.
Някъкви идеи
Имам друг iPhone 3GS ,който без проблем се активира след SAM и imessage работи.
Някъкви идеи
Колеги притежавам iPhone 3GS MC131B/A , 3.1.3 , 05.12.01-6.4_M3S2 , който е заключен към О2 и не е jail-ван никога както и unlock-ван.Скоро направих голяма глупост като го ресетнах през about и сега съм в задънена улица...провах това което е описано тук ама не се получи стигам до частта в която трябва да се появи тоя ананас
ама при мен си е черен екран и след доста време се рестартира и е в същото положение в което трябва да го включа към iTunes за да се активира...Ще се радвам ако някои бъде така добър да ми помогне защото не съм много на ясно как стават нещата.Благодаря! 

И на мен не ми е ясно точно за какво правиш цялата операция?
След като не е джейлван телефона ,значи си го ползваш със карта на Q2?
Направи му един рестор към 3.1.3 и всичко ще си дойде на мястото!
След като не е джейлван телефона ,значи си го ползваш със карта на Q2?
Направи му един рестор към 3.1.3 и всичко ще си дойде на мястото!
нямам сим,а когаго се опитам да го ресторна през iTunes ( shift + Restore ) и ибирам софта на моя в момента но ми дава грешка [ The iPhone could not be restored. An unknown error occurred (3194).] 

Нормално няма запазени сигнатури за 3.1.3!
Не ce опитвай да качваш от 4.0.1 нагоре че ще го заключиш!
Отвори ЛС!
Не ce опитвай да качваш от 4.0.1 нагоре че ще го заключиш!
Отвори ЛС!
-
Хора помагайте имам проблем. Бях си супер имах си обхват перфектен обаче се опитах да си оправя Пуш-а с САМ и кво правих ниюо не направих после пуснах ултрасноу и от там НО сервис ... Махнах го после Ултрасноу-а ама пак хуи
моля помогнете
Айфон 4 5.0.1

Айфон 4 5.0.1
здравейте,
имам нужда от помощ.
след рестор и джеилбрейк като пусна SAM ми дава stockification failure
през редсноу деактивирах, но след като пусна itunes телефона остава на emergency calls и не мога да пусна SAM.
някакви идеи как да го излъжа ?
iphone 3g, 4.2.1, ipad-ски BB
едит :
оправих се
оказва се, че не е нужно първо SAM и после ultrasn0w. тъй като нямах wifi се наложи да инсталирам първо ultrasnow за да мога да изтегля SAM с 3G и всичко тръгна от раз.
имам нужда от помощ.
след рестор и джеилбрейк като пусна SAM ми дава stockification failure
през редсноу деактивирах, но след като пусна itunes телефона остава на emergency calls и не мога да пусна SAM.
някакви идеи как да го излъжа ?
iphone 3g, 4.2.1, ipad-ски BB
едит :
оправих се

оказва се, че не е нужно първо SAM и после ultrasn0w. тъй като нямах wifi се наложи да инсталирам първо ultrasnow за да мога да изтегля SAM с 3G и всичко тръгна от раз.
Здравейте! Интересува ме мога ли да активирам iPhone 4S без оригинална сим карта? И ако да, как мога да направя това.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
MacBook Pro 13' / iPhone 5s 32GB Black ФО
В момента съм с къстъм рестор и джейл на 5.1.1 3GS. Следвам стъпките за активация през САМ, но неуспешно. Не знам към кой оператор е заключен телефона. Виждам в more information --> WildcardActivated, рестартира ми се springboard-a, но продължава да излиза searching..
Здравейте,
наясно съм, че все още няма активиране на iPhone 4S с произволна СИМ-карта, но ме интересува дали се работи по въпроса и дали се очаква скоро да има
наясно съм, че все още няма активиране на iPhone 4S с произволна СИМ-карта, но ме интересува дали се работи по въпроса и дали се очаква скоро да има