Gevey - turbo SIM за iPhone
-
Re: Мъки с отключване на iPhone 5 6.1.4 - Sprint
От Пловдив съм, утре пътувам за София. Някой от един от двата града? Направо го нося и да се лекува, че ми скъса нервите 

-
Още малко напредък - хванах сигнал, всичко освен 3G работи. Пача, който инсталирам (дадоха ми го с чипа, който купих) казва, че и 3G ще работи, но не иска. Има ли вариант да заработи това 3g изобщо?
Нещо са те поизлъгали 3G няма да работи ако си със Глобулски или Мтелски нано Сим.
А за пача не е нужно да носиш телефона никъде а просто да си го купиш!
А за пача не е нужно да носиш телефона никъде а просто да си го купиш!
-
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Напълно невъзможно ли е да заработи?
Благодаря на всички за помощта!
Благодаря на всички за помощта!
Момчета искам да попитам с gevey ultra s ще успея ли да подкарам ios 7 на 4s без да правя jailbreak ?
На Gevey не му трябва jailbreak!
Да ще можеш да подкараш 4S със Gevey for IOS 6 -работи на IOS 7 и на IOS 7.0.2 !
Да ще можеш да подкараш 4S със Gevey for IOS 6 -работи на IOS 7 и на IOS 7.0.2 !
Мерси много 

Пичове, има ли някакъв сим чип на пазара, който да отключи iPhone 4 със iOS 6.1.3, baseband 4.12.05 ?
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
-
Здравейте отново, имам въпрос. С iPhone 5 съм отключих го с r-sim8. Към М-Тел съм и хващам само EDGE.
Някъде четох, че ако срежа нормален SIM, а не използвам оригинален нано, ще хвана 3G. Има ли нещо вярно? Тук ми казахте, че още не е измислен вариант за хващане на 3G.
Някъде четох, че ако срежа нормален SIM, а не използвам оригинален нано, ще хвана 3G. Има ли нещо вярно? Тук ми казахте, че още не е измислен вариант за хващане на 3G.
Да, ако е голям сим и го срежете ще работи нормално. или другият вариант е ако сим картата е отзад със старото лого.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
-
а трябва ли да го отключвам наново или просто сменям картата
и аз съм със същият проблем,нямам 3г,със срязана карта съм от 4 еската ми,и пак нямам нет като хората.брат ако намериш решение моля те драсни два реда ,че и аз да се порадвам на 5-цата

turbo sim iphone 4s
Поръчах си телефона от линка някой може ли да ми кажи дали може да се ползва с турбо сим и ако може от каде да си закупя http://prodavalnik.com/zapazen-iphone-4 ... -i33634587
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Update на заключен iphone
Здравейте!
Имам iphone 5 с 6.1.3, заключен към английския Orange (EE). В момента съм с R-sim 8, който ползвам с мтел-ска карта. Въпросът ми е има ли начин да ъпдейтна 7.0.3 и да си подкарам телефона с мтел-ската карта отново? Какво ми трябва и как? Бихте ли ме насочили към някое ръководство и т.н.?
Предварителни благодарности!
Поздрави!
Имам iphone 5 с 6.1.3, заключен към английския Orange (EE). В момента съм с R-sim 8, който ползвам с мтел-ска карта. Въпросът ми е има ли начин да ъпдейтна 7.0.3 и да си подкарам телефона с мтел-ската карта отново? Какво ми трябва и как? Бихте ли ме насочили към някое ръководство и т.н.?

Предварителни благодарности!
Поздрави!
Нищо не ти трябва,R-SIM и активира телефона!
Може да ъпдейтнеш без проблем.
Може да ъпдейтнеш без проблем.
Здравейте, имам iPhone 4 32GB заключен към At&T и търся решение за отключване, понеже незнайно защо за отключване вече взимат не 10$, а 100$. Имам ли шанс с Gevey или други подобни карти и дали е възможно да се минава на по-стара версия baseband (може би е глупав въпрос, но не са ми ясни Apple устройствата). Другото е дали да го ъпдейтвам, че ме пита нещо за iOS 7, или ще ми бъде още по-трудно намирането на Gevey тогава?
Това са ми данните има ли Gevey за мен или съм твърде update-нат?
Firmware: 6.1.3
Baseband: 04.12.05
Това са ми данните има ли Gevey за мен или съм твърде update-нат?

Firmware: 6.1.3
Baseband: 04.12.05
Само фабрично, баце. АТ&Т надуха цените и много често отказват въобще.
"Мисля-значи съществувам"
Ако бях с по стар baseband от рода на 03.§§.§§ можеше да стане нали? Няма ли шансове тези от at&t да си оправят пак тарифите, т'ва е голяма разлика, тъй като не ми е спешно да го отключвам сега?
Проблем с 3G на iPhone 4s 7.0.4 Gevey
Телефона е отключен с Gevey, iOS 7.0.4 , но не мога да изпращам SMS-и и нямам 3G , някой може ли да помогне ? Благодаря предварително.
Re: Проблем с 3G на iPhone 4s 7.0.4 Gevey
Извади Gevey и дай iMessege на "OF" !
Набери *#5005*7672# и виж дали имаш въведен номер на Центъра за Съобщения на твоя оператор !
Набери *#5005*7672# и виж дали имаш въведен номер на Центъра за Съобщения на твоя оператор !