Важно!!! Прочети, ако имаш iPhone 1.1.4/3 отключен с Ziphone
Re: Важно!!! Прочети, ако имаш iPhone 1.1.4/3 отключен с Ziphone
или как да се върна на 1.1.4. благодаря.
След като ресторнах с оригиналния firmware, iTunes изобщо не ме допуска допуска до телефона, и няма как да направя рестор с 2.1! Бихте ли дали съвет какво да правя!? Трябва ли да го отключа сега!?
- Tomi_m
- Обратна връзка:
@TASHUNKO, първо кажи с кой firmware си и какво си правил.
@ammcfc, абсолютно прав си че не може да се премине директно от 1.1.4 към 2.1 Който го е направил вече ще се наложи да downgrade-не до 1.1.4 без да се отключва, нужен е само jailbreak на телефона след което 2.0 и чак тогава 2.1 пачната версия. Има ги във форума.
Downgrade-a обаче не е най-лесното ако не разбирате поне малко от телефона си. Процедурите със инсталацията на iTunes 7.5 за да се върнете към 1.1.4 е задължително, след което инстал на iTunes 7.7.1 за фирмваре 2.0 пачнат и накрая инсталация на iTunes 8.0.1 за firmware 2.1 отново пачнат.
за теб @xymopucm и други със сходен проблем
Процедурата по downgrade също е описана във форума.

@ammcfc, абсолютно прав си че не може да се премине директно от 1.1.4 към 2.1 Който го е направил вече ще се наложи да downgrade-не до 1.1.4 без да се отключва, нужен е само jailbreak на телефона след което 2.0 и чак тогава 2.1 пачната версия. Има ги във форума.
Downgrade-a обаче не е най-лесното ако не разбирате поне малко от телефона си. Процедурите със инсталацията на iTunes 7.5 за да се върнете към 1.1.4 е задължително, след което инстал на iTunes 7.7.1 за фирмваре 2.0 пачнат и накрая инсталация на iTunes 8.0.1 за firmware 2.1 отново пачнат.
за теб @xymopucm и други със сходен проблем
Процедурата по downgrade също е описана във форума.

iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
от 1.1.4 ресторнах към оригиналния 2.0.2(както е препоръчано по-горе в темата) и сега искам да си сложа 2.1!
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Eто това прочети и си готов: Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.1 /iPhone 2G/ PC&MAC 
Съвета ми е да си изтеглиш "DedoPedo Custom firmware 2.1"
След инсталацията не ти се налага да правиш нищо освен да започнеш да го пълниш с разни приложения и темподобни играчки

Съвета ми е да си изтеглиш "DedoPedo Custom firmware 2.1"
След инсталацията не ти се налага да правиш нищо освен да започнеш да го пълниш с разни приложения и темподобни играчки

iPhone 4S 32GB 5.0.1
влизайки в recovery mode ме пусна да ресторна до 2.1, 10 пъти пробвах и все ми дава грешка 1604!?
Пробвах с 2 различни custom firmwares (включително и на DedoPedo) и не става и не става?
Пробвах с 2 различни custom firmwares (включително и на DedoPedo) и не става и не става?
Последно промяна от TASHUNKO на 28 Окт 2008, 00:08, променено общо 1 път.
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Трябва ти iTunes 8.0.1 или не си в правилния режим на телефона.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
Точно 8.0.1 ползвам!!!!
Сега пак се върнах на 2.0.2 и ще пробвам наново!!! Да видим!!!
Сега пак се върнах на 2.0.2 и ще пробвам наново!!! Да видим!!!
В какъв режим на телефона трябва да бъда!? DFU?
- Tomi_m
- Обратна връзка:
За предпочитане
Поне аз така правя

iPhone 4S 32GB 5.0.1
ОК! Вкарах го в DFU и пак грешка 1604! Не знам какво става!!!!????
До сега не съм имал такъв проблем!!???
Мога да го ресторна до 2.0.2, а от там не мога да отида до 2.1!?
Странно!!!
Сега мисля да ресторна до custom 2.0.2 и после към 2.1!?
До сега не съм имал такъв проблем!!???
Мога да го ресторна до 2.0.2, а от там не мога да отида до 2.1!?
Странно!!!
Сега мисля да ресторна до custom 2.0.2 и после към 2.1!?
- Tomi_m
- Обратна връзка:
iPhone 4S 32GB 5.0.1
Не ползвай Custom firmware, а ресторни с оригиналният 2.1, след което го отключи с quicpwn 2.1.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Точно така.anthony написа:Не ползвай Custom firmware, а ресторни с оригиналният 2.1, след което го отключи с quicpwn 2.1.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
За да ресторна до оригиналния 2.1, iTunes 8.0.1 ли да ползвам, или 7.7.1? да го вкарвам ли в DFU-mode (въпреки, че не виждам как би станало без него, тъй като в противен случай iTunes изобщо не иска да се свърже с телефона - inactive SIM)?!
Просто днес цял ден (и вчера до 2:30) съм се занимавал с телефона и се видях в чудо!!! Пробвах поне на 5 резлични компютъра, и единственото което успях да направя е да инсталирам оригиналния 2.0.2! и до тук!!!!???? почнах да се изнервям яко!! какви ли грешки не ми даде .... 20;1602;1601;6 и т.н. Вкарвах го в DFU, изкарвах го.... Трагедия!!!... грешка след грешка... Накрая опитах да го downgrade до 1.1.4 (който м/у другото си работеше отлично) - упражнение, което съм изпалнявал неколкократно след пробване на 2.0.х - отново секира!!!
Просто не знам какво става! Помагайте моля!!!!!!
Просто днес цял ден (и вчера до 2:30) съм се занимавал с телефона и се видях в чудо!!! Пробвах поне на 5 резлични компютъра, и единственото което успях да направя е да инсталирам оригиналния 2.0.2! и до тук!!!!???? почнах да се изнервям яко!! какви ли грешки не ми даде .... 20;1602;1601;6 и т.н. Вкарвах го в DFU, изкарвах го.... Трагедия!!!... грешка след грешка... Накрая опитах да го downgrade до 1.1.4 (който м/у другото си работеше отлично) - упражнение, което съм изпалнявал неколкократно след пробване на 2.0.х - отново секира!!!
Просто не знам какво става! Помагайте моля!!!!!!
Качвай 8.0.1 и пускай оригиналния 2.1. Преди да качиш 8.0.1, преименувай My Music/iTunes (за чистота при изпълнението
)

Оставих iTunes 7.7.1 сам да ресторне телефона до 2.1, и накрая успя! Сега как до го отключа!? Ка се работи с quickpwn!!!??
Добре де, при положение, че има всичко описано подробно, специално за теб изписахме цяла страница. Сега искаш още една да изпишем, защото те мързи да прочетеш темата за quickpwn. Да не говорим, че с този софтеуер и кучето ми може да работи без да чете туториъл.
Добре де, супер е, че всико го има описано подробно, само дето нито едно НЕ действа, така че ако обичаш, само не ми дръж такъв тон, и не ме обиждай, сравнявайки ме с кучето ти, защото точно заради тези писания, от 24 часа не съм спрял да ровя из форума, и да пробвам измишльотини с custom firmwares и т.н. И като сме почнали да си говорим "приятелски", я ми пробвай с търсачката да откриеш как се работи с quickpwn, и тогава си прави извода дали ме е мързяло или не!
И изобщо, ако не ти се отговаря на отегчителните ми въпроси - трай се и не пиши нищо, вместо да ме обиждаш!!!! Може би ще е по-добре.....
М/у другото най-накрая успях да го подкарам 2.1!!!! проблема беше, че трябваше да пробвам първо "лесните" начини за отключване, които са толкова лесни, че от вчера вечерта само с тях се занимавам!!
Добре че има и Google, та да могат и тъпите кучета като мене да си оправят телефона, че от този форум глава ме боли вече!!! Не само че трябваше да пробвам, 1000000000000 тъпотии, 2000000000000 да преинсталирам iTunes, ами накрая и Глобалния Модератор ми се скара!
И изобщо, ако не ти се отговаря на отегчителните ми въпроси - трай се и не пиши нищо, вместо да ме обиждаш!!!! Може би ще е по-добре.....
М/у другото най-накрая успях да го подкарам 2.1!!!! проблема беше, че трябваше да пробвам първо "лесните" начини за отключване, които са толкова лесни, че от вчера вечерта само с тях се занимавам!!
Добре че има и Google, та да могат и тъпите кучета като мене да си оправят телефона, че от този форум глава ме боли вече!!! Не само че трябваше да пробвам, 1000000000000 тъпотии, 2000000000000 да преинсталирам iTunes, ами накрая и Глобалния Модератор ми се скара!
Направих си трудът заради теб да напиша в търсачкат quickpwn 2.1 и виж какво открих - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... ickpwn+2.1" onclick="window.open(this.href);return false;
Съжалявам, че те сравних с кучето ми...то наистина щеше да се справи по-бързо. Как пък като си толкова умен само ти се оплакваш? И при условие, че няколко души се опитват да ти помогнат, се държиш грубо и неблагодарно. Смяташ ли, че някой ти е длъжен с нещо в този форум? И не ми казвай какво да пиша, защото такива неблагодарни и мързеливи хора като теб не заслужават въобще да им се обръща внимание. Ако видя още само една непочтителна дума от теб, това ще ти е последното влизане тук.
П.С.
Сега видях, че дори си имал наглостта да си редактираш мнението. Ок, вече ще си само на Гугъл.
Съжалявам, че те сравних с кучето ми...то наистина щеше да се справи по-бързо. Как пък като си толкова умен само ти се оплакваш? И при условие, че няколко души се опитват да ти помогнат, се държиш грубо и неблагодарно. Смяташ ли, че някой ти е длъжен с нещо в този форум? И не ми казвай какво да пиша, защото такива неблагодарни и мързеливи хора като теб не заслужават въобще да им се обръща внимание. Ако видя още само една непочтителна дума от теб, това ще ти е последното влизане тук.
П.С.
Сега видях, че дори си имал наглостта да си редактираш мнението. Ок, вече ще си само на Гугъл.